Anasayfa » Petrol » Enerji sektörü » ANKARA Petrol » Yakıtank Petrol

Yakıtank Petrol


istasyon mah. tüzün sok. 14/1 Etimesgut

Telefon1: (0312) 2451084

Telefon2: 05308228483

Fax: (0312) 2451885

Web: www.tanktemizligi.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Yakıtank Petrol Ltd. Şti. yıllardır bakım görmemiş yakıt tanklarınızın kumlama, epoksi boya ile boyama vs. her türlü bakım onarım işlerini uzman personeliyle ve tam teçhizatlı ekipmanları ile yapmaktadır.

Yapılan temizlik esnasında çıkan atıklarınız, Çevre ve Orman Bakanlığı tarafından lisanslı atık taşıma tankerimizle ulusal atık taşıma belgesi düzenlenerek yine Çevre ve Orman Bakanlığından lisanlı bertaraf tesislerinde, bertaraf ( imha ) ettirilmektedir.


Ürün ve Hizmetler


Tank Temizligi
TANK TEMİZLEME Yakıt tankları içerisinde atıl vaziyette bulunan tortular; tankların çürümesine, zehirli gaz çıkarmasına, yakıt tüketiminin artmasına, yakıtın özelliğini kaybetmesine, sıcak su devir daim serpantinleri üzerinde katmanlaşarak tankın içine ısıyı vermemesi nedeniyle ısı kaybına, devamlı olarak yakıt tankının tam kapasite ile dolmamasına, cihazların sık sık tıkanarak arızalanmasına sebebiyet vermektedir. Araçlarınızın veya jeneratörlerinizin yakıtları için kullandığınız benzin v
TANK TEMİZLEME

Yakıt tankları içerisinde atıl vaziyette bulunan tortular; tankların çürümesine, zehirli gaz çıkarmasına, yakıt tüketiminin artmasına, yakıtın özelliğini kaybetmesine, sıcak su devir daim serpantinleri üzerinde katmanlaşarak tankın içine ısıyı vermemesi nedeniyle ısı kaybına, devamlı olarak yakıt tankının tam kapasite ile dolmamasına, cihazların sık sık tıkanarak arızalanmasına sebebiyet vermektedir.

Araçlarınızın veya jeneratörlerinizin yakıtları için kullandığınız benzin ve mazot tanklarınızın zamanla dibinde biriken pislik, su, tortu ve dip çamuru ilerleyen zamanlarda filtreler, mazot pompaları ve enjektörlerinizin tıkanmasına arıza vermesine sebep olmaktadır.

Yakıtank Petrol Ltd. Şti. tarafından yapılacak yakıt tankı içindeki atıl tortuların temizlenmesi, tankın tam kapasite ile kullanılmasını, tankın çürümesinin önlenmesini, ısı derece seviyesinin yükselmemesini, yakıt tüketiminde tasarruf sağlanmasını, cihaz arızalarının azalmasını, araçlarınızda enjektör pompa ve filtre arızalarının minimum seviyeye düşmesini ve zehirli gazlarının ortamdan uzaklaştırılmasını sağlayacaktır.

Yakıt tanklarının temizlenmesi işlemi:

Eğitimli ve uzman personel tarafından, gerekeli tüm emniyet tedbirleri alınarak yakıt tankının içindeki mevcut yakıt, tankerin boş gözüne görevlendireceğiniz görevli nezaretinde nakledilir. Daha sonra tankın içine girilmek suretiyle tankınızın içinde kalan tortu yapılan işe uygun ekipmanlar vasıtayla tankerin tortu gözüne alınır. Yakıt tankının içerisindeki atıl vaziyetteki zararlı tortular tanktan tamamen uzaklaştırılır. Bu işlem bittikten sonra kullanılır durumdaki yakıtınız 2 kez filtre işleminden geçerek yakıt tankınıza geri aktarılır.

Yakıt tankınızdan çıkan tortu, pislik, su ve diğer yabancı maddeler Yakıtank Ltd. Şti. ne ait “Atık Taşıma Lisanslı” araca yüklenerek kurumunuzla yapılan anlaşmaya uygun bir biçimde anlaşmalı geri dönüşüm tesisinde ekonomiye tekrar kazandırılır veya anlaşmalı bertaraf tesisinde imha edilir.

#Tank Temizligi #Akaryakıt Tank #Mazot Fuel-oil #Bertaraf #Geri dönüşüm


Benzer Firmalar