Anasayfa » Çevre Danışmanlığı » Çevre ve su » ANKARA Çevre Danışmanlığı » ALMER PROJE Çevre Denetim İş Sağlığı Ltd. Şti.

ALMER PROJE Çevre Denetim İş Sağlığı Ltd. Şti.


Gökkuşağı Mah. 1200 sokak No: 12/14 Dikmen/ÇANKAYA

Telefon1: 03124737121

Telefon2:

Fax: 03124736215

Web: www.almerproje.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1997 yılında kurulan ve ilk olarak inşaat sektöründe faaliyetlerine başlayan ALMER PROJE, takip eden yıllarda oluşturduğu Çevre Birimi ile çevre sektörüne giriş yapmıştır. Çok kısa bir zaman içerisinde büyük ve prestijli projelere imza atan ALMER PROJE 20`nin üzerinde çalışanı ile sektöründe öncü bir kuruluş olma yolunda ilerlemektedir.

Proje ve inşaat sektöründe de faaliyetlerine devam eden ALMER PROJE, Atıksu Arıtma Tesisleri, Katı Atık Sahalarının proje ve inşaat çalışmalarını yürütmektedir.

ALMER PROJE; Çevre ve Orman Bakanlığı tarafından ÇED Yeterliliği ve Çevre Danışmanlık Yeterlilik belgelerine sahip bir kuruluştur. Ayrıca iş ortağımız olan ANKALAB Çevre Analiz Laboratuvarımız TÜRKAK tarafından Akredite edilmiş ve Çevre ve Orman Bakanlığı`ndan Laboratuvar Yeterlilik Belgesi`ne sahiptir.


Ürün ve Hizmetler


ÇED Raporu Hazırlanması
ALMER PROJE Çevre ve Orman Bakanlığı`ndan aldığı ÇED Yeterlilik Belgesi ile Türkiye`nin her bölgesinde ÇED çalışmalarını yürütmektedir. Ayrıca firmamız; Dünya Bankası ve özel kredi kuruluşlarının istekleri doğrultusunda ÇED Raporları(ekvator prensiplerine göre) hazırlamakta ve bu kapsamda gerekli danışmanlık hizmetlerini vermektedir. ALMER PROJE ÇED Biriminde; konusunda uzman Çevre Mühendisleri, Jeoloji Mühendisleri, Biyolog, İnşaat Mühendisi ve Fizik Mühendisi görev almaktadır. ÇEVRESE
ÇED Raporlarının hazırlanması, Çevre Danışmanlık ve Denetim işleri, Çevre Ölçüm ve Analiz Hizmetleri, Akustik Rapor, Gürültü Ölçümleri, Emisyon ve imisyon ölçümleri, Atıksu arıtma tesisi projeleri, Katı Atık Depolama alanları fizibilite ve uygulama projeleri, Karbon emisyon sertifikalama hizmetleri

#ÇED Raporu #Mühendislik proje #Çevre Danışmanlık #Çevre Laboratuarı #ölçüm analiz


Benzer Firmalar