Anasayfa » Geri Dönüşüm » Hurda » İSTANBUL Geri Dönüşüm » ÖZMEN GERİ DÖNÜŞÜM

ÖZMEN GERİ DÖNÜŞÜM


(Merkez) Tahtakale Mah. İstanbul Cad. Servis Sok. no:73 Altınşehir/Avcılar/İST. - AVCILAR - İSTANBUL

Telefon1: (+90) 212 687 86 06

Telefon2: (+90) 212 687 86 07

Fax: 02126878607

Web: www.ozmengeridonusum.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1988
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

* Özmen Geri Dönüşüm; geri dönüşüm süreçlerinde işletmelerin atık kalmış ürünlerini yeniden değerlendirmek, dönüşümünü sağlamak ve işletmenin bu dönüşüm sürecinde maksimum faydayı sağlayabileceği çalışma koşullarını hayata geçirmeyi temel hedefi olarak görür.

İlgili Olarak;

* Her türlü


Ürün ve Hizmetler

Faaliyet Konularımız


Doğadan elde edilen ve işlenerek günlük yaşamımızda kullanmış olduğumuz ürünlerin kaynakları sınırlıdır ve dikkatli kullanılmadığı takdirde bu sınır seviyesine ulaşacak olmamız apaçık ortadadır. Bunu önlemek amacıyla en önemli basamak ise geri dönüşümdür. Firmamız Özmen Geridönüşüm; atık hurda kağıt, metal hurdaları, plastik ve pet şişe hurdaları ayrıca naylon hurdaları alımını ve pazarlamasını yapmaktadır.




HURDA KAĞIT

Tüketilen maddelerin yeniden geri dönüşüm halkası içine katılabilmesi ile öncelikle hammadde ihtiyacı azalır. Böylece insan nüfusunun artışı ile paralel olarak artan tüketimin doğal dengeyi bozması ve doğaya verilen zarar engellenmiş olur. Bununla birlikte yeniden dönüştürülebilen maddelerin tekrar hammadde olarak kullanılması büyük miktarda enerji tasarrufunu mümkün kılar. Örnek olarak kagit geri dönüşümü doğayı korumak adına öncelikli adımlardan birisidir.


HURDA DEMİR

Metal hurdalarının çevre ve insan sağlığı açısından zararları herkesçe bilinmektedir. Bu metallerin zararını ortadan kaldırmak ve ham madde ihtiyacını karşılamak adına Geri Dönüşümü yapılması en güvenli ve kazançlı yöntemdir..



HURDA PLASTİK

Plastik malzemeler, günlük yaşamda hemen hemen her yerde kullanılır. Plastikten yapılmış nesnelerin bazıları, uzun süre boyunca kullanılmak üzere üretilir. Çok büyük bir bölümüyse kısa süreli kullanım için tasarlanıp üretilir. (Alışveriş poşetleri, şişeler ve kaplar gibi.) Plastik, doğada yüzyıllarca bozunmadan kalabilmektedir. Günümüzde çevremizde ve dünyanın en uzak köşelerinde bile plastik atıklar bulunmaktadır. Oysa plastik, geri kazanılabilen bir maddedir.



HURDA NAYLON

Yüksek molekül ağırlıklı poliamitlerden oluşan, sıcağa, aşınmaya ve kimyasal maddelere karşı dayanıklı plastik malzeme. Genellikle lif halinde üretilen naylon, ilk kez 1930`da Amerikalı kimyacı Wallace H. Carothers`e bağlı bir araştırma grubu tarafından geliştirildi.


HURDA PET ŞİŞE

Pet şişe kullanımı çok fazla olduğu için atık miktarı da fazla olan ve doğada yok olması uzun yıllar süren pet hurdaların parçalanıp, kapak ve etiketlerinden ayrıldıktan sonra, havuzlarda yıkanıp temizlenen ve elyaf üretiminde hammadde olarak kullanılan

#hurda kağıt #hurda demir #kağıt geri dönüşüm #atık kağıt #geri dönüşüm


Benzer Firmalar