MİTREFİX


Keresteciller sitesi 18 sk no 41

Telefon1: 0212 444 4 349

Telefon2:

Fax: 0212 670 4 401

Web: mitrefix.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1992
Çalışan Sayısı:100 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Grubumuz yapıştırıcı ve tutkal sektöründeki üretim ve satış faaliyetlerine başladığı günden itibaren sektöre sunduğu kalitesi, yenilikleri, ürün çeşitliliği, yaptığı yatırımlar ve izlediği başarılı pazarlama stratejisiyle MitreFix markası ve April grubu kısa sürede Türkiye ve Dünya pazarında kendine sağlam bir yer edinmiştir.

April Sanayi Yatırımları A.Ş. ve bünyesindeki diğer kişi ve kuruluşlarla beraber uzun yıllara dayanan köklü ve yüklü bilgi birikimi ile gerek ürettiği gerek ithalatını yaptığı tutkal ve yapıştırıcı çeşitleri olan ahşap, metal, aluminyum, cyanoacrylate, genel amaçlı Japon yapıştırıcıları, neopren esaslı tutkallar, hotmelt çeşitleri, sprey yapıştırıcı hızlandırıcıları,cilalar, silikon, mastik, P.Ü. köpük, plastik kapak, plastik şişeler gibi 147 değişik ürün grubunu müşteri, bayii, ve fason üretim yaptığı siz değerli müşterilerimizin beğenisine sunmuştur.

Ayrıca April tesislerindeki son teknoloji rotary aerosol makinaları ile kozmetik, otomotiv gibi sektörlerin fason dolum ihtiyaçlarını da karşılamaktadır.


Ürün ve Hizmetler

YAPIŞTIRICILAR TUTKALAR HIZLI YAPIŞTIRICILAR SİLİKONLAR.

#tutkallar #hızlı yapıştırıcılar #silikonlar # #


Benzer Firmalar