Aktürk İnşaat


Atatürk Bulvarı Şanlı İşmerkezi 5.kat 509

Telefon1: 4170206

Telefon2: 3462308

Fax:

Web: ankaraboyadekorasyon.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1999
Çalışan Sayısı:14 (Yönetici:2 | Memur:1 | İşçi:20
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

ANKARA bOYA dekorasyon
Firmamız 1999 yılından itibaren iç mimari, tasarım ve inşaat sektörlerinde faaliyet göstermektedir. Sektörümüzde tek hedefimiz
müşteri memnuniyetidir.

Proline, pvc pencere, kapı sistemleri, aliminyum doğrama, kombi doğalgaz, elektrik ve su tesisatı, ferforje, sineklik, kalebodur, fayans, mermer granit, polyester, döküm tezgahlar, inşaat, sıva, saten alçı, asma tavan, alçıpan, söve, taş yünü, kartonpiyer, sütun, kemer, göbekler, iç dekorasyon (boya vb.), ısı yalıtımı, iç ve dış cephe izolasyonu, giydirme, mantolama, pvc yer döşemeleri (laminant parke, mineflo, ahşap parke vb.), banyo, lake mutfak, mebran, pvc dolaplar, çocuk ve genç odaları, yemek ve yatak odaları vb. hizmetleri sizlere sunmaktayız.

Vitrifiye ürünleri, yer ve duvar karoları, jakuzi köşe küvetleri ve duşakabinleri, stor, jaluzi ve dikey perdeler, geniş hırdavat çeşitleri ve daha bir çok ürün çeşitleriyle siz değerli müşterilerimizin hizmetindeyiz


Ürün ve Hizmetler

Konusunda yetkin ve deneyimli bir ekibe sahip olan firmamız tüm betonarme, çelik konstrüksiyon ve diğer yapım yöntemleri ile inşa edilen yapıların dış cephesinde özel dışcephe uygulamaları yapmaktadır. Dış cephe uygulamalarımız, yapının özelliklerine bağlı olarak özenle seçilmekte, dışcephe proje aşamasında teknik çizimler ve üç boyutlu dış cephe modellemeleri yapılarak müşterilerimizin beğenisine sunulmaktadır. Proje onayı sonrasında verilen taahhüt işleri, profesyonel mimar, mühendis ve teknik alt kadro ile yapılmaktadır. Dışcephe sektöründeki hızlı değişim sürecinde müşterilerimize estetik, hızlı, pratik, hafif, sağlam ve ekonomik olan TURKSIDING ve HEKİMBOARD marka doğal çimento levhalar ile özel dışcephe uygulamaları gerçekleştirerek önemli bir görevi yerine getirdiğimize ve yapılara kendilerine özgü mimari bir kimlik kazandırdığımıza inanıyoruz.Yaptığımız dış cephe uygulamalarındada dikkat ettiğimiz en önemli unsur yapılara kendilerine özgün bir dış cephe kazandırarak yapının mimari ve estetik olarak sürekli değişen dış cephe sektörüne adepte edilmesini sağlamaktayız.
Temizdir. Alçıpan sistemleriyle yapılaşma temiz uygulama olanağı sağlar temel malzemesi alçıpan oldugu için akmaz, yapışmaz, uygulandığı mekanı kirletmez. Geleneksel yapı sistemlerinin uygulanmasından sonra olusan inşaat atıkları gibi temizlik gerektirmez.

Alçıpanın ham maddesi olan alçı nefes alan bir malzemedir. Solunmasından sağlığa zararlı hiç; bir faktör içermez toksik değildir.

Alçıpan sistemlerinde kullanılan malzemeler hafif oldukları için taşınması kesilmesi ve vidalanması tek bir kişi tarafından rahatlıkla yapılabilir.


Akustik Alçıpan, ses yalıtımı sağlayarak akustik mekanlar yaratır. 8mm`lik Alçıpanlar değişik desenlerde, delikli olarak, 3 tipte üretilmektedir. Arka yüzey tozumaya karşı tül kaplı, ön yüzey ise beyaz boyalıdır.

Karo Alçıpan, 8 mm`lik Alçıpan`dan kaplamasız yada boyalı olarak, normal ve suya dayanıklı çeşitlerde üretilmektedir.

Karolam Alçıpan, 8 mm`lik Alçıpan üzerine kendinden desenli PVC folyo kaplanarak üretilmektedir.

Flex Alçıpan, Klasik yapı malzemelerine oranla daha fazla ses yalıtımı ve yangına dayanıklılık sağlayan, düzgün yüzeyli hafif plakalardır.

Herform Alçıpan, iç dekorasyon düzenlemelerine uygun esnekliği olan, kuru ve ıslak olarak şekillendirilebilen bir Alçıpan çeşididir.

Herkül Alçıpan, yeni ve eski yapıların zemin döşemelerinde yeni ufuklar açar.

Suya Dayananıklı Alçıpan, Flex Alçıpan`ın özelliklerine ek olarak özel katkı maddeleriyle su iticilik özelliği kazandırılmış, her türlü ıslak hacim ve nemli ortamlarda kullanılabilen bir Alçıpan çeşididir.

Yangına Dayananıklı Alçıpan, Flex Alçıpan`ın özelliklerine ek olarak cam elyafı katkısı ile yangına dayan

#ankara boya #ankara dekorasyon #ankara dış cephe #ankara tadilat #ankara alçıboya


Benzer Firmalar