SEHA KESİM


KARTALTEPE MAH. CİHAN SK. NO:3 SEFAKÖY/KÜÇÜKÇEKMECE

Telefon1: 0212 541 42 08

Telefon2: 0541 671 72 88

Fax: 0212 425 73 92

Web: www.sehakesim.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:5
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız;yaklaşık 17 yıllık piyasa tecrübesinin,özellikle de son 9 yıllık fason kesim alanındaki tecrübenin ürünü olarak kurulmuştur.
Faaliyet alanı olarak, imalat sektörlerindeki ihtiyaçlar doğrultusunda, fason olarak malzeme kesimi,traşlama ve paketleme alanında hizmet vermektedir.
Özellikle; ülkemizdeki ticari faaliyette bulunan imalatçı,ithalatçı ve ihracatçı firmalarımız,globalleşen dünyaya ayak uydurmak adına işlerini geliştirmek,kapasitelerini artırmak ve karlılığını dengede tutmak durumundadırlar.
İşte bu noktada SEHA KESİM; maliyet analizlerini çok iyi yaparak,bu çetin rekabet ortamında, karlılıklarını- daha çok- maliyetlerini düşürerek yükseltmek zorunda olan firmalarımıza; seri,hızlı ve daha uygun maliyetlerle hizmet vermeyi amaç edinerek faaliyete başlamıştır.
Firmamız; Özellikle; Saraciye,deri,ayakkabı sektörleri başta olmak üzere; otomotiv yan sanayi,tekstil,temizlik,oyuncak,yalıtım,izolasyon ve inşaat sektörlerinde de çözüm ortağınızdır.
Gelişmiş ve yüksek kapasiteli makinalarla,volümlü ve hacimli işleri çok kısa zamanlarda ve çok daha uygun maliyetlerle kesip paketleme yapacağımız konusunda iddialıyız.
Deri, eva, sünger, nonvowen, kumaş, suni deri, keçe, epdm, pe, ses ve titreşim önleyiciler, cam elyaf, ped, salpa gibi malzemelerin kesimiyle; çanta, cüzdan, kemer (özellikle farklı şekillerde bayan kemeri), etiket, telefon kılıfı,temizlik bezi,gözlük kılıfı, anahtarlık, ajanda, puzzle vs imalatçılarının aradığı bir çözüm ortağıyız.
Seha Kesim; Metal harici bu tür malzemelerin kesiminde ,yapılan işin hassasiyetinin bilincinde olarak,her bir müşterisinin sırrını kendi sırrı bilip bunu prensip edinmiş; hem uygun maliyet ve hem de en az fire ile çevreye katkıda bulunarak,müşterilerine kalite,hijyen ve güvenilirlik bakımından en üst seviyede hizmet vermeyi kendine hedef olarak belirlemiştir.


Ürün ve Hizmetler

, eva, sünger, nonvowen, kumaş, deri, suni deri, keçe, epdm, pe, ses ve titreşim önleyiciler, cam elyaf, ped, salpa gibi malzemelerin kesimiyle; çanta, cüzdan, kemer (özellikle farklı şekillerde bayan kemeri), etiket, telefon kılıfı, temizlik bezi, gözlük kılıfı, anahtarlık, ajanda, puzzle gibi malzemelerin seri ve ekonomik maliyetlerle FASON KESİM lerini yapmaktayız.

#KESİM,EVA #DERİ,KUMAŞ #ETİKET,KEÇE #KEMER,KILIF #PUZZLE,PED


Benzer Firmalar