Anasayfa » Sağlık hizmetleri » Sağlık hizmetleri » ANKARA Sağlık hizmetleri » Artanova İlaç Kozmetik Ecz.Deposu Medikal ve Sağlık Ürünleri San.Tic. A.Ş.

Artanova İlaç Kozmetik Ecz.Deposu Medikal ve Sağlık Ürünleri San.Tic. A.Ş.


Şehit Cengiz Karaca mah. 38.cad.no:13/36 Dikmen /Çankaya/Ankara

Telefon1: 0312 442 44 35

Telefon2: 0554 891 79 03

Fax: 0312 439 67 00

Web: www.artanova.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:3
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Almanya



Artanova A.Ş. tamamen doğal ve


Ürün ve Hizmetler


Artıschoken
ARTISCHOCKEN EXTRACT 2 vejeteryan kapsül içeriği: 490 mg Enginar extraktı Önerilen kullanımı: günde 2 adet vejeteryan kapsülün kullanımı tavsiye edilir
Winplus
Formülü: 2 vejeteryan kapsülde: Shiitake extrakt 1-3 Betaglucan: 400 mg Echinacea extract: 200 mg Vitamin C: 80 mg Çinko: 10 mg Uyarılar: Otoimmün hastalıklarda doktora danışılmadan kullanılmamalıdır. Önerilen kullanımı: Yemeklerle beraber günde 2 tablet kullanımı önerilir. 8-12 haftalık kürler halinde olmalıdır.
Nero Nutriens
AMINOACIDS AND GINKGO BILOBA 2 vejeteryan kapsül içeriği: L-Phenylalanin: 100 mg L-Tyrosin: 100 mg L-Glutamin: 100 mg Lecithin (Phosphatidylcholin): 100 mg Ginkgo biloba-Extrakt: 100mg Vitamin C: 60 mg Vitamin B1: 0.8 mg Vitamin B2: 1,0 mg Vitamin B3: 10,6 mg Vitamin B6: 1,0 mg Önerilen kullanım: 2 x 1 vejeteryan kapsül
Baflx
Baflx GLUCOSAMINE CONDROIDINE MSM Formülü: 2 vegeteryan tablet için Glukozamin sülfat: 1500 mg Kondroitin sülfat: 1200 mg MSM: 1000 mg UYARILAR: İnsülin kullanan tip 2 diyabet hastaları mutlaka doktoruna danışmalıdır. Önerilen Kullanım Şekli: Gıda takviyesi olarak günde 2 kapsül yemeklerle beraber veya doktor / diyetisyeninizin tavsiye ettiği şekilde kullanılır.
Bünyesine her geçen gün yeni ürünleri katmayı hedef edinen Artanova ailesinde şu an BA, Moraz ve Anadeva markaları bulunmaktadır.Ana Deva bitki çaylarında doğal olarak yetişmiş ve hiçbir katkı maddesi içermeyen bitkilerin, şifalı olarak bilinen kısımları bulunmaktadır. Ana deva çaylarında insectisid olarak bilinen böcek öldürücü ilaçlar bulunmaz.Bitki çayları hazırlanırken en kaliteli bitkiler kullanılmalıdır. Hazırlayacağınız karışımın etkisi içindeki bitkilerin etkisi ile doğru orantılıdır. Bitkilerle şifa bulmanın en ucuz ve en yaygın yolu düzenli içilen bitkisel çaylardır. İçilen çay sindirim sitemine hemen etki ettiği için sindirim ile ilgili sağlık sorunlarına iyi gelebilir. Ayrıca bu çaylar mesaneyi de temizlediklerinden idrar yolu enfeksiyonlarında oldukça etkili olabilirler. Öte yandan bitkisel çay demlemek ağızdan alınan bir kapsül almaya kıyasla çok daha fazla zaman gerektirir. Ayrıca bazı bitkilerin çayları çok etkili değildir, extraktının kapsül olarak kullanılması gerekir (ör: goldenseal, kava). Bu nedenle bazı durumlarda bitki çayı bazı durumlarda ise bitki extractı kapsülü kullanılması tavsiye edilir. BA (Body Armour) ürünlerinde bitki extractları, vitaminler ve mineraller bulunmaktadır. Ürünlerimizin kalitesi, üretim yerinden başlayarak en ince ayrıntısına kadar denetim altındadır. Ürün hammaddeleri, üretim kalitesi, formülasyon ve farmasötik form dahil üretim yerinde sürekli kontrol edilmektedir. Bu amaçla Almanya’da kontrol ve Ar-Ge ofisi bulunmaktadırMoraz dermokozmetik alanda çalışmalar yapan ve ürünler hayata geçiren bir firmadır. 1984 yılından itibaren özellikle polygonum bitkisinin iyileştirici özelliğinden faydalanmak için Moraz firması yüksek oranda bitki içeren çok farklı formülasyonda üretimler yapmıştır. Moraz ürünlerinde bulunan Polygonum bitkisi ince, uzun, koyu yeşil yaprakları olan yabani bir bitkidir. Polygonum bitkisinin kökleri etkili antiviral ve antibakteriyel maddeler içerir. Ülserlerde, kanamayı durdurucu olarak, sağlıklı doku oluşumu ve muhafazasında etkili bir bitkidir. Bu sayede cildin nemi ve sağlıklı görünümü korunurken aynı zamanda da tedavi edici özelliği ile bir çok sorunun düzelmesine yardımcı olmaktadır.

#BA, Baflx #Artanova, Ba, #Winplus,Wega #Artıschoken,Artıschoken Plus #W-1,W-2


Benzer Firmalar