Pırlantacı


Şerefefendi sk. No:38 K:1 D:1 Nuruosmaniye

Telefon1: 212 526 21 96

Telefon2:

Fax: 212 526 21 98

Web: www.pirlantaci.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1995
Çalışan Sayısı:24 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Hakkımızda
PIRLANTACI.COM; 30 yılı aşkın üretim, pazarlama ve ihracat tecrübesine sahip, Glorria marka ürünleriyle, en kaliteli pırlanta takıları, en uygun fiyatlara satmayı amaç edinmiş ve müşterilerine güvenilirliğini ıspatlamış bir online satış mağazasıdır.

PIRLANTACI.COM da satılan tüm pırlanta takılar sertifikalı ve onarım, iade, değişim garantisine sahiptir.

Güvenli Alışveriş
PIRLANTACI.COM `da güvenle alışveriş yapabilirsiniz. Online satış mağazamızda güvenlik en çok önem verilen unsurlardan biridir. PIRLANTACI.COM müşterilerinin özel bilgilerini en üst düzeyde korumak için birden fazla güvenlik sistemi kullanmaktadır. Kredi kartı bilgileriniz onay alınması için bankaya gönderildikten sonra sunucularımızda saklanmaz. PIRLANTACI.COM çalışanları dahil hiç kimse kredi kartı bilgilerinize ulaşamaz.

Tüm dünyada online alışverişlerde bir standart halini alan ve yüz yüze alışverişlerdeki chip & pin uygulamasının sanal alışveriş uyarlaması 3D Secure Uluslararası Güvenlik Platformu ile birlikte PIRLANTACI.COM’da bulunmaktadır. 3D Secure sisteminde, sanal ödeme işlemi gerçekleşirken, banka tarafından kart sahibine sadece kendisinin bildiği ödeme şifresi sorulmakta ve kart sahibinin kimliği doğrulanmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

pırlanta, tektaş, pırlanta tektaş, yüzük, pırlanta yüzük, tektaş yüzük, küpe, pırlanta küpe, tektaş küpe , kolye, pırlanta kolye, tektaş kolye, pırlanta takımlar, beyaz altın pırlanta, pırlanta takılar, pırlanta takı, pırlanta altın, 18 ayar altın

# # # # #


Benzer Firmalar