keyif havuz


çekirge m selvili cd süleyman sk no: 4

Telefon1: 0 224 233 74 65

Telefon2: 0 532 284 01 22

Fax: 0 224 233 74 65

Web: www.keyifhavuz.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Bursa da havuz inşaatı havuz bakımı havuz kimyasalları satışı havuz ekipmanları satışı yapmaktayız. Bursa da havuz yapımı ve inşaatı konusunda uzman mühendis kadrosuyla güvenlik ve emniyet sistemlerine sahip tam otomatik yarı otomatik havuz yapımı keyifli havuzlara girmenizi sağlayacaktır. HAVUZ İŞİ KEYİF İŞİDİR.
SAUNA imalatında size özel üretim yapıyoruz. Sedir ağacı çam ağacı ladin ağacı ve ayous ağacı kaliteli sauna yapmaktayız.


Ürün ve Hizmetler


havuz led lambaları
12 watt enerji sizin için yeterlidir. Artık 300 wattlık lambalardan kurtulun. Boşuna para ödemeyin. 2 yıl garantili ledler sizin için çok ekonomiktir.
havuz proje mühendislik sanayi
İstediğiniz havuzu evinizin veya sitenizin bulunduğu yere 3 boyutlu olarak yerleştiriyoruz. Hayal kurmanıza gerek yok. Hayalinizi gözlerinizin önüne seriyoruz.
Firmamız , 2000 yılından itibaren Bursa ili ve çevresinde yüzme havuzları imalatı ve sauna konusunda faliyet gösteren tek firma olma özelliğini taşımaktadır.İşletmemizin bir çok detaya sahip olması nedeniyle hizmetimizi 10. yılımıza kadar başarıyla devam ettirmiş olup her geçen gün referans ve hizmet kalitemizi arttırarak büyümekteyiz.

#havuz yapan firmalar bursa #havuz firması bursa #bursada havuz firmaları #havuz firmaları bursa #havuzcu firma bursa


Benzer Firmalar