HC Beslenme


Yıldırım Mah.Eski Edirne Asfaltı No:289 (OPET benzincinin yanı) Bayrampaşa / İstanbul

Telefon1: 0212 479 89 47

Telefon2: 0507 249 39 48

Fax:

Web: www.hcbeslenme.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:35 (Yönetici:2 | Memur:22 | İşçi:11
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Size ve Ailenize
Özel beslenme çözümleri, etkin kilo
kontrolü, motivasyon, danışmanlık..


Ürün ve Hizmetler


Nitrik Oksit
Niteworks *Geceleri en düşük seviyede olduklarında,nitrik oksit seviyelerini artırmaya yardımcı olur. *Vucudunuzun nitrik asit oluşturmak için kullandığı bir madde olan Arjinin içerir. *Vasküler sistemin korunmasına yardımcı olan A,B vitaminleri ve Folik Asit içerir. Vücudun doğal nitrik oksit üretimine yardımcı ve büyük öneme sahip olan aminoasitleri ve faydalı antioksidanları sağlamak üzere ,Nobel Ödüllü Doktor Loui Ignarro tarafından Herbalife`nin katkıları ile formüle edilen bu ha
Formül 1 Öğün Yerine Geçen Besleyici Karışım

Herbalife Formül 1 kutusunda tam 21 porsiyonluk , düşük kalorili sağlıklı öğün bulunmaktadır.Vanilya, çilek, Tropik meyve, çikolata ve kurabiye krema aromalı 5 ayrı lezzet ile öğünlerinizi daha sağlıklı hale getirebilir, 217 kalori ile sağlıklı beslenir ve kilolarınızı kontrol edebilirsiniz.

217 Kalori olan bu sağlıklı ürünün öğün maliyeti sadece 3, 18 TL.

Vitamin ve Mineral Tabletleri

Formül 1 den elde edeceğiniz besinlerin yanı sıra vücudunuzun düşük kalorili ve eksiksiz beslenmesine yardımcı olur.Formül 1 ile birlikte tüketildiğinde vitamin ve mineral ihtiyacımızın tamamını karşılamamızı sağlayan harika bir üründür.Bitki bazlı bileşenleri ile güçlü antioksidanlar içerir.Besin eksiklerinize destek , kilo Kontrolünüze yardımcı olur.

Kutusunda 90 tablet içeren bu harika ürünün öğün maliyeti sadece 00, 37 TL

Bitkisel Lif Tabletleri

Lifler atıkların vücuttan atılmasına yardımcı olur.Besinlerin vücutta kaldığı süreyi azaltarak , sağlıklı kan dolaşımınızı destekler, sindiriminizi besler ve kilo Kontrol Programınıza destek olur.

Kutusunda 180 tablet içeren bu harika ürünün öğün maliyeti sadece 00, 49 TL

Bu size özel Temel Beslenme Kiti sadece 148 TL

SAĞLIKLI, LEZZETLİ, PRATİK, HIZLI ve EKONOMİK FORMÜL 1 BESLEYİCİ KARIŞIMIN HAZIRLANIMI ve KULLANIMI

Hazırlanımı ;Öğün yerine geçen bu lezzetli shake`ten 2 dolu çorba kaşığı kadar (26 gr) ürünü, 250 ml (1, 5 su bardağı) yarım yağlı süte karıştırarak tüketiniz.Ardından 2 su bardağı su tüketiniz.

Kullanımı;

*Kilolarını aşağıya çekmek isteyenler günde iki öğün bu lezzetli shake ile beslenip , bir öğün sağlıklı bir öğün tüketerek kilo hedeflerine ulaşabilirler.

*Kilolarını yukarıya çekmek isteyenler günde üç öğün sağlıklı öğünlerin üzerine bu lezzetli shake`i tüketerek kilo hedeflerine ulaşabilirler.

*Kilolarını sabit tutmak ve formunu korumak isteyenler günde 1-2 öğün bu lezzetli shake ile beslenip, kalan öğünlerde sağlıklı bir öğün tüketerek kilolarını kontrol altında tutabilir ve formlarını koruyabilirler.

VİTAMİN VE MİNERAL TABLETLERİNİN KULLANILIŞI;

Herbalife Formül 1 ve diğer sağlıklı öğünlerden önce 2 adet lif tablet ve iki bardak su ile birlikte 1 adet tüketilebilir.

BİTKİSEL LİF TABLETLERİNİN KULLANILIŞI;

Herbalife Formül 1 ve diğer sağlıklı öğünlerden önce 1 adet vitamin ve mineral tablet ve iki bardak su ile birlikte 2 adet tüketilebilir.

ÖNEMLİ;Kilo kontrol Programınızdaki hedeflerinize ulaşmak için danışmanlarımızdan destek almayı unutmayınız.

NOT:Sağlıklı yaşam; Dengeli beslenme, hareket ve yeterince su tüketimi gerektirir.Günde iki litre su tüketmeyi unutmayın!!!

Bu ürünler herhangi bir hastalığın tanılanması, tedavi edilmesi veya önlemesi amacını taşımamaktadır.

#herbalife #kilo kontrol #beslenme #sağlık #kilo alma


Benzer Firmalar