Anasayfa » Oteller » Turizm » İZMİR Oteller » SIĞACIK KALEİÇİ ANTİK HOTEL

SIĞACIK KALEİÇİ ANTİK HOTEL


SIGACIK KALEİÇİ

Telefon1: 2327457179

Telefon2: 5306872729

Fax: 2327457179

Web: www.antikotel.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:1 | Memur:1 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Sığacık Antik Hotel size yapaylıktan uzak, kültür ve tarihle içiçe, sessiz ve dingin bir tatilin fırsatını sunuyor.
İzmir`in Seferihisar ilçesinin Sığacık Mahallesinde, tarihi kaleiçinde, otantik sokaklar içinde faaliyetini sürdüren Antik Hotel, alternatif ve farklı bir tatil isteyenler için oldukça hoş bir seçenek.
Kale surlarına dayanmış evlerin bulunduğu kaleiçi mahallesinin bir kaç konaklama tesisi ziyaretçilere dingin ve sessiz bir tatil olanağı sunuyor.
Sıcak samimi, dar sokaklarında dolaşırken ev yapımı limonatalar, sarmalar, reçeller ve daha bir çok ege lezzetini tadabilir, asma altı orta kahvelerinde yerli halkla sohbetler edebilir, sessiz bir kuytuda keyifle gazetenizi kitabını okuyabilirsiniz. Hatta yeni açılan liman gümrüğünden Yunan adaları seferlerine bile katılabilirsiniz.

www.antikhotel.com
İletişim : 232 745 7179/ 530 687 27 29 /bilgi@antikhotel.com


Ürün ve Hizmetler


ODA +KAHVALTI KİŞİ BAŞI KONAKLAMA
Tüm odalarımızda klima,kablosuz internet, sıcak su ,banyo ve tuvalet bulunmakadır. Eğitim ve farklı grup etkinlikleri için özel fiyatlama yapılacaktır. www.antikotel.com 2327457179 5306872729
Sığacık Kaleiçi Antik Hotel, Tarihi kaleiçi evlerinden birinde 15 yıldır hizmetinini sürdürmektedir. Sığacık limanı ve kalesinin otantik dokusu taşıyan tipik evlerden biridir. Güven içinde huzurlu bir tatil yapabileceğiniz eğitim, kültür ve sanat dostu bir işletmedir. Bu yıl için açılış hazırlıkları süren Kaleiçi Kitap ve Oyuncak Kütüphanesi ile hem kaleiçi mahallesinde ikamet eden hem de hotelimiz misafir çocuklarına hizmet verecektir.

Sörf, Dalış, Yürüyüş, Tekne Turu, Rakı Balık , Tarih ve Kültür Turları , Doğal Ürünler Pazarı, Yöresel Kahvaltı

#sığacık ,kaleiçi #teos,dalış #akkum,antik, #tatil,en ucuz #sakin,tarih


Benzer Firmalar