Restoran Adisyon Programı Göksim


Ferit Selim Paşa Cad. Sıraevler Sok. No:51

Telefon1: 2125391817

Telefon2: 2125391898

Fax: 2126441898

Web: www.cafeotomasyon.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1993
Çalışan Sayısı:9 (Yönetici:2 | Memur:7 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Göksim Restaurant Otomasyon Programı,Bar,Cafe,Fastfood,Catering Lokanta ,Adisyon ve Paket Servis Takip ,Pastane ,Lokanta,Kebapçı,Tatil Köyü,Kafeterya,Klup,Simit Sarayı,Kafeterya,Balıkçı, ve bu tür firmalara yönelik işletmelerin ihtiyaçları doğrultusunda rahatça kullanabilecekleri yapıya sahip bir yazılımdır.basit kullanım özellikleri ile restaurant ,cafe,bar gibi firmaların günlük işlemlerini güvenilir bir şekilde gerçekleştirmektedir.stok takibinden maliyet hesabına, cari personel işlemlerinden fatura kesimine, adisyon girişinden rezervasyonlara kadar bir çok işlemi gerçekleştirmenize imkan sağlar. Bu program ile restaurant yönetmek artık çok kolay. program ile müşteri, hasılat, hesap ve stok takiplerinin yanısıra siparişleri hızlandırabilir, ve bu siparişleri aşçınıza kolay bir şekilde yönlendirebilirsiniz. Sistem bir işletme otomasyonu sağlamak üzere tasarlanmıştır. Sipariş ve Adisyon sisteminin hızlandırılması, garsonların daha verimli kullanılması, müşterilere daha hızlı hizmet verilebilmesini sağlayan bir sistemdir. Sistemde, müşterilerinin siparişleri merkezi bir terminal sipariş olarak  otomatik olarak yazdırılır.veya dokunmatik ekranlı el bilgisayarları ile toplanır. Alınan siparişler, RF haberleşme yöntemi ile  anında  ana bilgisayar sistemine aktarılır.Ana bilgisayar sisteminde yiyecek, içecek veya tanımlanmış departmanlar olarak ayrılan sipariş bilgileri, ilgili birimlerde bulunan printerlerden Öncelikle kullanıcılar yetkileri dâhilinde rapor alabilirler. Yapılan işlemler sonucu stok durumu, kasa durumu, garson performansları anlık olarak arka ofisten izlenebilir. İstenen tarih ve saat aralığında, garson, ürün, ürün grubu bazında günlük satışlar özet ve detaylı olarak alınabilir. Ödeme araçlarına göre tahsilât listeleri alınabilir. Açık masa raporları alınabilir.


Ürün ve Hizmetler


Restoarn Kafeterya Pastane Fastfood Otomasyon Yazılımı Göksim
Restaurant ve Kafelere yönelik geliştirmiş olduğumuz programımız, işletmelerdeki müşteri memnuniyetini artıracak; Zamanında servis sunma Hızlı sipariş alma Sorunsuz hesap ödemesi gibi imkanları sizlere sağlar. Düzenli stok ve maliyet kaydını yaparak işletmenizin gelir ve giderlerinin takibini sağlar. Barkodlama özelliği sayesinde stoklar hızlıca tanımlanır. Programda günlük menü listesi hazırlanıp çıktı olarak verilebilir. Bunun yanı sıra işletmenizdeki personel giderlerini de takip edeb
İnternet üzerinden ucuz telefon görüşmesi Voip Hizmetleri, Callshop kurulumları, Araç Takip ve Filo Takip Sistemleri, Route 66, Mio, Magelelan-Logic Gear-GpsTürk-Remco-Bulbul-Piranha-Next Next Star--Harward-Navitech-Xetec-Navia-MyGuide-TomTom-Garmin marka Navigasyon Cihazları Bayi ve Son Kullanıcı Satışı, Restaurant-Bar-Cafe-Pastane-Fastfood Otomasyon Sistemleri Kurulumu ve Bayi Satışı , sektörel rogramlar satışı Casper , Exper , MrPlus, Woon, Aidata, Hp, Bilgisayar ları Bayi ve son kullanıcı Satışı, Notebook Çantası İmalattan Toptan Satış, Airties-Pikatel Modem, Linksys , Pıkatel -Sıemens-Tesan IP Telefonları, , Sıemens Telefon Santralleri, Oemsatışı, TeknikServis Hizmetleri, Parça Kontör Satışı, Kamera ve Güvenlik Sistemleri Bayi ve Son Kullanıcı Satışı, Fatura Tahsilat (Elektrrik, Su, Doğalgaz, Telekom/Adsl, Cep Telefonu Dıgıtürk, Kablo Tv)Programı, Demirbaş Takip, Misafirhane Yönetim, , Hasta Takip Otomasyonu, , ÖnMuhasebe Cari Yönetim, Güzellik Merkezi ve Kuaför, , Spor Salonu Otomasyonu, , Sigorta Acente Programı, teknik Servis, Fatura Yazdırma, Telefonla sipariş(paket servis), Turistik Mağaza Satış Otomasyonu, Catering Yemek Üretim ve Dağıtım Otomasyonu, Yurt Yönetim, Ayakkanbı Sipariş Üretim Otomasyonu GizliGöz, Sıcak Soğuk Satış Programı, yıkama Yağlama ve oOto Kuaför Programı Düpğün Salonu Otomasyonu, Market ve Büfe Takip, Öğrenci Dershane ve Kurs Takip, Müşteri Takip ve Taksitli Satış, Web Tabanlı Mağaza Yönetim Programı, E-Ticaret Programlarının satışı Alanlarında Faaliyet Göstermektedir.

#restoran programı #restaurant programı #restoran otomasyonu #restoran yazılımı #restaurant otomasyonu


Benzer Firmalar