Anasayfa » Makine sanayi » İSTANBUL Makine sanayi » ikincielfabrikalar.com

ikincielfabrikalar.com


Sadıkoğlu Plaza 5 Kasap İsmail Sok. No: 12/70 34730 Hasanpaşa, Kadıköy

Telefon1: +90 216 330 3998

Telefon2:

Fax: +90 216 338 4510

Web: www.ikincielfabrikalar.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Tüm Dünya

ikincielfabrikalar.com kullanılmış endüstriyel tesisler ve üretim hatlarını bulabileceğiniz en kapsamlı site olarak hizmetinizdedir.

Sitemiz tüm dünyadaki kapanan veya ihtiyaç fazlası olarak satışa sunulan endüstri tesislerini ve üretim hatlarını tespit etmekte ve başta Türkiye olmak üzere, Türki Cumhuriyetler, Balkanlar, Orta Doğu ve Kuzey Afrika ülkelerine satış ve pazarlamasını gerçekleştirmektedir.

Merkezi Amerika`da olan firmamız, 10 yılı aşkın bilgi ve tecrübesi ile tüm dünyada ki ikinci el tesis ve üretim hatlarından süratle haberdar olan dinamik bir altyapıya sahiptir.

ikincielfabrikalar.com, aynı zamanda yurtiçi ve civar bölgelerdeki halihazırda faaliyetine devam eden ve satılmak istenen veya üretimini durdurmuş olarak satılması düşünülen her türlü üretim tesisinin gerek komple olarak gerekse makina parkı veya gayrimenkul olarak satışında ve tüm dünyaya pazarlanmasında Türkiye`deki en donanımlı organizasyondur.

Genç ve dinamik kadrosuyla tedariği zor sağlanan endüstriyel tesis ve üretim hatlarını bulma konusunda da uzman olan firmamız, sitemizde yayınlanan tesislerin dışında, müşterilerimizin özel ihtiyaçları konusunda tüm dünyada kurmuş olduğu ilişkilerle en kapsamlı hizmeti sunmaktadır.


Ürün ve Hizmetler


Devren Satılık Çikolata Fabrikası
Satılık veya Devren Çikolata Üretim Fabrikası 1- Pudra Makinesi (2 kafalı- 750 kg/saat) 2- Madlen Dolum Ünitesi (depozitörlü kalıplama hattı) 3- Soğuk hava tüneli (14 m) 4- Tekli Fındık Kreması Dolum Makinesi 5- Çiftli Fındık Kreması Dolum Makinesi 6- 1 adet Çap Çap (1 ton) 7- 1 adet Çikolata Değirmeni (önünde 1 tonluk kazanı mevcut) 8- 3 adet 2,5 tonluk dinlenme kazanı 9- Buzhane ve Motoru (15 metrekare) 10- Hava Kompresörü 11- Shrink Makinesi 12- Su ısıtıcı ve soğutucu (chiller g
Gazbeton Üretim Tesisi
Satılık Gazbeton Üretim Tesisi Kapasite 100.000m3 Üretim: DIN 4615 standartlarına uygun tüm sınıflardaki gazbeton blokları Barındırdığı Ana Üniteler: Döküm Kulesi Taşıyıcılar Kesiciler Otoklavlar +90 216 330 3998
Tüm Dünyadan Kullanılmış Tesisler ve Üretim Hatları, satılık tesis, satılık tesisler, satılık fabrika, satılık fabrikalar, ikinci el makina, ikinci el fabrika, sanayi tesisi, kullanılmış tesis, ucuz makina, demir çelik, demir çelik fabrikası, ikinci el motor, kimya tesisi, ikinciel tesis, 2.el fabrika, 2. el fabrika, 2.el tesis, 2. el tesis, kullanılmış fabrika, kullanılmış fabrikalar, kullanılmış tesis, kullanılmış tesisler, kağıt fabrikaları, ikinciel kağıt fabrikası, ikinciel kağıt tesisi, Kağıt tesisleri, Paketleme Fabrikaları, 2. el paketleme tesisleri, 2.el paketleme tesisleri, inşaat tesisleri, Çimento Fabrikaları, çimento fabrikası, beton fabrikası, beton fabrikaları, beton tesisi, beton tesisleri, ikinciel beton tesisleri, ikinci el beton tesisleri, ikinciel beton tesisi, ikinci el beton tesisi, 2.el beton tesisi, 2. el beton tesisi, 2. el beton fabrikası, 2.el beton fabrikası, Asfalt tesisi, asfalt tesisleri, ikinci el asfalt tesisleri, geri dönüşüm, geridönüşüm, geri dönüşüm, geri dönüşüm tesisi, geri dönüşüm tesisleri, geridnöüşüm tesisi, geridönüşüm tesisleri, Geri dönüşüm fabrika, geri dönüşüm fabrikası, geri dönüşüm fabrikaları, geridönüşüm fabrika, geridönüşüm fabrikası, geridönüşüm fabrikaları, atık değerlendirme, atık değerlendirme tesis, atık değerlendirme tesisi, atık değerlendirme tesisleri, atık değerlendirme fabrika, atık değerlendirme fabrikası, atık dönüşüm, atık dönüştürme, atık dönüşüm tesis, atık dönüşüm tesisi, atık dönüşüm tesisleri, atık dönüşüm fabrika, atık dönüşüm fabrikası, atık dönüşüm fabrikaları, gida tesisleri, tatli ürün tesisleri, devren satilik cikolata fabrikasi, ikinciel fabrika, ikinciel tesis, ikinci el fabrikalar, second hand factories, satilik fabrika, satilik tesis, 2 el fabrikalar, 2 el tesisler, ikinci el tesisler, satılık, devren satılık, sahibinden satılık, devren çikolata, sahibinden çikolata, çikolata, bitter, kakao, sütlü, bitter çikolata, sütlü çikolata, baton, çikolatin, kuvertür, 2. El Çikolata Fabrikası, 2. El Çikolata Fabrikası, 2. el Çikolata Üretim Fabrikası, 2. el Çikolata Üretim Fabrikası, baton çikolata, beyaz draje, bitter çikolata, bitter draje, blok çikolata, çalışır durumda fabrika, faal fabrika, Çikolata Fabrikaları, çikolata fabrikası, Çikolata Üretim Fabrikaları, çikolata üretim fabrikası, Çikolata Üretim Tesisi, Çikolata Üretim Tesisleri, çikolatin, çukulata, devren işyeri, devren satılık, sahibinden devren, sahibinden fabrika, devren fabrika, faal fabrika, işler fabrika, işler durumda fabrika, kakao, kako üretimi, kakao tesisi, kakao üretim, kakao fabrika, kakao fabrikası, kullanılmış çikolata fabrikası, kullanılmış çikolata tesisi

#satılık fabrika, satılık tesis #ikinci el fabrika, ikinci el tesis #satılık fabrikalar, satılık tesisler # #


Benzer Firmalar