Anasayfa » Otomotiv ve Yan Sanayi » İZMİR Otomotiv ve Yan Sanayi » FLP OTOMOTİV SANAYİ İÇ VE DIŞ TİCARET

FLP OTOMOTİV SANAYİ İÇ VE DIŞ TİCARET


ÇANAKKALE CADDESİ 410 SOKAK NO: 4 BORNOVA TR-35060

Telefon1: +90.232.479.1593

Telefon2:

Fax: +90.232.470.1032

Web: www.flpfuelpump.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1962
Çalışan Sayısı:30 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:ALGERIA, AUSTRALIA, BULGARIA, EGYPT, GREECE, ITALIA, LITHUANIA, MOROCCO, PAKISTAN, POLAND, ROMANIA, SERBIA, SLOVENIA, SPAIN, SRI LANKA, SOUTH AFRICA, SYRIA, UGANDA, UNITED KINGDOM, UNITED STATES, VENEZUELLA.

1962 yılında ticaret hayatına başlayan FLP Yakıt Pompaları Ltd. Şti. İzmir Pınarbaşı’nda kurulu olan fabrikasında traktör, forklift, kamyon ve otomobil üzerine yakıt pompaları üretmekte olup, yanı sıra bir çok motor yedek parçalarını da müşterilerine tedarik etmektedir. FLP Avrupa başta olmak üzere Amerika, Afrika ve Ortadoğuya ihracat yapmaktadır. İhracatlarıyla üretiminin kalitesini ispatlamış olan FLP, sektörde yarım asrı geride bırakarak deneyim ve birikimlerini üretmiş olduğu ürünlerine yansıtmasının yanısıra, geleceğe daha da güvenle bakmakta, müşterilerinin takdirini kazanmaktadır.


Ürün ve Hizmetler


Fuel pump fuel filter truck tractor forklift bus yacht vessel TIR spare parts yakıt pompası yakıt filtresi oto otomobil otomotive auto kamyon traktör otobüs yat gemi yedek

#Fuel pump #Fuel fliter #Automotive #Yakıt pompası #Yakıt filtresi


Benzer Firmalar