parlaktemizlik


çelik sok erenköy

Telefon1: 02163557551

Telefon2: 02163557552

Fax: 02163557208

Web: parlaktemizlik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:22 (Yönetici:2 | Memur:1 | İşçi:25
Dış Ülkelerle Bağlantıları:


Farkındayız ki, yaşamın her anında güç ve başarının perde arkası şüphesiz dostluk ve güvendir. Birey yâda kurumsal oluşumlar, idamenin her aşamasında destek ve sorumluluk paylaşımına ihtiyaç duyarlar.
PARLAK TEMİZLİK olarak , profesyonellik, pratik ve sonuç odaklı çözüm üretmek, hizmet verdiğimiz dostlarımıza güven hissi oluşturmayı amaç edinmiş, en az bireysel ahlak kadar, kurumsal ahlakında önemli olduğu gerçeğini benimsemiş vizyonumuzla, kurulduğumuz günden bugüne kadar sektördeki yerini aynen koruyan ve her geçen gün farklılığını kabul ettiren, neticesinde de müşteri ağını sürekli genişleten ender kuruluşlardan biriyiz.

PARLAK TEMİZLİK birçok kuruluş için en önemli sorun olan hizmet ve bilginin kontrolünü sağlamış, ayrıca personel gereksinimleri için harcanan zaman ve finansal kaynak israfını ortadan kaldırmış ve müşterisine “ Siz İşinize Zaman Ayırın Gerisini Biz Hallederiz ” diyebilecek bir yapıyı oluşturmayı başarmıştır.
Siz değerli DOSTLARIMIZIN Temizlik, Peyzaj ve İlaçlama konusunda ihtiyaç duyacağınız her an, ful time ve part time personel desteğimizle yanınızda olmaktan gurur duyarız.


Ürün ve Hizmetler


temizlik
Ofis Büro Temizliği Jalüzi, Stor ve Panjur Temizliği Duvar ve Tavan Temizliği Halı ve Zemin Yıkama Hizmetleri Zemin Sökme ve Cilalama Hizmetleri Yalı ve Villa Temizliği Site Genel Temizlik Hizmetleri Dış Cephe ve Cam Temizliği İnşaat ve Tadilat Sonrası Temizlik Yangın ve Su Basması Sonrası Temizlik Hastane ve Klinik Temizliği Alış Veriş Merkezleri Temizliği Fuar Alanı ve Stand Temizliği Endüstriyel Temizlik Hizmetleri Bahçe Bakım ve Peyzaj Hizmetleri Haşere İlaçlama
Ofis Büro Temizliği
Jalüzi, Stor ve Panjur Temizliği
Duvar ve Tavan Temizliği
Halı ve Zemin Yıkama Hizmetleri
Zemin Sökme ve Cilalama Hizmetleri
Yalı ve Villa Temizliği
Site Genel Temizlik Hizmetleri
Dış Cephe ve Cam Temizliği
İnşaat ve Tadilat Sonrası Temizlik
Yangın ve Su Basması Sonrası Temizlik
Hastane ve Klinik Temizliği
Alış Veriş Merkezleri Temizliği
Fuar Alanı ve Stand Temizliği
Endüstriyel Temizlik Hizmetleri
Bahçe Bakım ve Peyzaj Hizmetleri
Haşere İlaçlama
Bordrolama ve Personel Tedarik Hizmetleri

#temzilik şirketleri #temizlik firmaları #dış cephe cam temizlikği #mermer cilalama #


Benzer Firmalar