ZOOVET TARIM HAYVANCILIK


konak mah. atatürk cad çeltikçi burdur

Telefon1: 02487112727

Telefon2:

Fax: 02487112727

Web: www.zoovettarim.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1990
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

ZOOVET TARIM HAYVANCILIK LTD.ŞTİ Ocak 2004 Tarihinde Burdur Çeltikçide kurulmuştur.Veteriner Klinik Hizmetleri ve ilaç satışı, yurt içinden ve yurt dışından damızlık hayvan temini, çiftlik proje ve danışmanlık hizmetleri, zirai ilaç, tarım alet-makinaları, yağmurlama-sulama sistemleri satış ve uygulaması temel faaliyet alanlarımızı oluşturmaktadır.

Şirket merkezimiz Çeltikçide olup, Çeltikçi ve Bucak ilçe merkezi ve köylerinde Veteriner Hekimliği ve Suni Tohumlama hizmeti sunmaktadır. ZOOVET TARIM HAYVANCILIK LTD.ŞTİ 2004 yılından bu yana damızlık hayvan temini konusunda da hizmet vermektedir. Hekimlik tecrübemiz ve desteği ile, sahada çalışan ekiplerimizle Burdur, Antalya, Isparta, Denizli bölgelerinden toplanan damızlık vasfı yüksek hayvanlar, Burdur-Çeltikçide bulunan 200 hayvan kapasiteli çiftliğimize aktarılarak, gelen talepler doğrultusunda gerekli testleri ve koruyucu aşılamaları yapılarak işletmelere teslim edilmektedir. ZOOVET TARIM HAYVANCILIK LTD.ŞTİ İşletmelerden gelen yoğun talepler üzerine Çiftlik Proje-Danışmanlık hizmeti de vermeye başlamıştır.

ZOOVET sahip olduğu ahlaki değerleri, sektörel birikimleri, oluşturduğu vizyonu ve misyonunun farkındalığı ile Veteriner Hekimliğinin, Damızlık Hayvan Yetiştiriciliğinin ve Tarım sektörünün gülen yüzü ve ana rengi olmaktan gurur duyar


Ürün ve Hizmetler


ilaçlama
ilaçlama
YURTDIŞINDAN DAMIZLIK GEBE DÜVE VE BESİ DANASI İTHALATI
YURTİÇİNDEN DAMIZLIK GEBE DÜVE VE BESİ DANASI TEMİNİ VE SATIŞI

VETERİNERLİK HİZMETLERİ
VETERİNER İLAÇLARI

SUNİ TOHUMLAMA

ZİRAİ İLAÇ BAYİLİĞİ

TARIM DANIŞMANLIĞI

ÇİFTLİK DANIŞMANLIĞI

ÇİFTLİK PROJE DANIŞMANLIĞI

ANAHTAR TESLİM ÇİFTLİK PROJELERİ

TARIMSAL ALET VE MAKİNA SATIŞI VE SERVİSİ

HIRDAVAT VE NALBURİYE ÇEŞİTLERİ VE TARIMSAL EL ALETLERİ

DAMLA SULAMA SİSTEMLERİ VE YEDEK PARÇALARI SATIŞI VE UYGULAMASI

# # # # #


Benzer Firmalar