Anasayfa » Turizm » ANTALYA Turizm » Akdeniz Evden Eve

Akdeniz Evden Eve


turgut reis cad güvenlik mah nurgül apt no.130b

Telefon1: 02423348050

Telefon2: 02423259166

Fax: 02423345704

Web: www.antalyaevdenevenakliye.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1990
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Can Akdeniz Nakliyat 1990’ların başından itibaren nakliyat sektörünün birçok dalında çalışarak deneyim kazanmış olan Can Akdeniz Nakliyat Antalya’nın yeni parlayan yıldızı olma konumundadır. Gittikçe yükselen çizgisi Can Akdeniz Nakliyat sektörünün öncü firması haline getirmeye başlamıştır. Müşterilerine sunduğu özel hizmetleri ile ne kadar özenli bir çalışma yürüttüğünü kanıtlamıştır.

‘’Her eşya sahibi için değerlidir.’’anlayışı ile yaklaşmayı esas almaktadır. Can Akdeniz Nakliyat her türlü ev eşyasını, büro ve işyeri malzemesini itinayla ambalajlayarak, yüksek katlarda veya isteğe bağlı olarak yük asansörü kullanarak nakliye işlemlerini gerçekleştirmektedir.

Deneyimli ekipleri, özel olarak evden eve taşınma için hazırlanmış zemini halı döşemeli kapalı kasa araçları ve kapsamlı ambalaj malzemeleri (patpat naylon, karton koli, strech film, tek kullanımlık poşet v.s. )ile siz değerli müşterilerinin istemlerine cevap olmaya çalışmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

antalya nakliyat, antalya evden eve, antalya kiralık asansör, nakliyat antalya, evden eve nakliyat antalya, antalya nakliye

#antalya nakliyat #antalya evden eve #nakliyat antalya #evden eve nakliyat antalya #antalya nakliye


Benzer Firmalar