BAŞKAYA SU


tepeören köyü / tuzla

Telefon1: 05324829429

Telefon2:

Fax: 02165980665

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1999
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Başkaya Su ve Naliyat Ltd Şti

Bakaya Su ve Nakliyat Ltd Sti Istanbul\`da 1999 yilinda kurulmustur. Kuruluş amacimiz sektörümüzdek kaliteli su kaliteli hizmet eksikliğini gidermek ve tankerle su nakliyesinde hiçbir firmanın yapamadiğini yapmaktir. Kullanma suyu olarak verdiğimiz su Istanbul\`da damacana olarak satilan içme suyuna esdeğerdir. Araçlarimiz komple paslanmaz krom olarak dizayn edilmistir. Bosaltim vanalari tahliye vanalari ve havalandirmalar tamamen paslanmaz kromdur.
Araçlarimiza haftalik olarak clor temizliği yapilmaktadir. Yapilan sentizasyon sonucunda nakliyesini yaptiğimiz su sifir bakteri olarak müsteriye ulastirilmaktadir.
Sularimiz periyodik olarak çok kapsamli laboratuvarlarda tahlil edilerek düzenli kontrolleri yapilmaktadir.
Referanslarimiz kalitemizi göstermektedir.


Ürün ve Hizmetler


KROM TANKER İLE HERTÜRLÜ KULLANMA SUYU İHTİYACINIZ KARŞILANIR.
Bakaya Su ve Nakliyat Ltd Sti Istanbul`da 1999 yilinda kurulmustur. Kuruluş amacimiz sektörümüzdek kaliteli su kaliteli hizmet eksikliğini gidermek ve tankerle su nakliyesinde hiçbir firmanın yapamadiğini yapmaktir. Kullanma suyu olarak verdiğimiz su Istanbul`da damacana olarak satilan içme suyuna esdeğerdir. Araçlarimiz komple paslanmaz krom olarak dizayn edilmistir. Bosaltim vanalari tahliye vanalari ve havalandirmalar tamamen paslanmaz kromdur. Araçlarimiza haftalik olarak clo
İŞ YERLERİNE KULLANMA SUYU : İNŞAAT SUYU : SANAYİ SUYU : OTO YIKAMA SUYU : HAVUZ SUYU : HAVUZ DOLUMU : TANKER SU : TANKER SUCU : İNŞAAT SUYU : BAHÇE SULAMA:SUYA İHTİYAÇ OLDUĞU HER YERDE KROM TANKERLERİMİZ İLE 7/24 HİZMETİNİZDEDİR.

# # # # #


Benzer Firmalar

  • Yenice Su
    saf su damacana içme suyu tanker içme suyu ..