Anasayfa » Oto kiralama » Turizm » İSTANBUL Oto kiralama » ACL Rent A Car

ACL Rent A Car


İstasyon Cad. Fevzi Çakmak Cad. Itır Sok. No: 3/8 Tuzla

Telefon1: 0216 446 81 01

Telefon2: 0216 446 81 02

Fax: 0216 446 71 82

Web: www.enucuzarackiralama.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:1 | Memur:1 | İşçi:2
Dış Ülkelerle Bağlantıları:yok

ACL, araç kiralama hizmeti veren, zengin araç filosu, güler yüzlü kadrosu ile sizlere güvenli konforlu ve ekonomik hizmet sağlamak için kurumsal ve bireysel araç kiralama ihtiyaçlarınızı karşılamak üzere kurulmuş bir firmadır. ACL olarak iddia ediyoruz! Modern araç filosu, kaliteli hizmeti ve en ucuz araç kiralama fiyatını ACL’de birarada bulacaksınız.
Sosyal Sorumluluk Projemiz !
Sosyal sorumluluk, tüm bireylerin ve yönetimlerin, içinde yaşadıkları toplumun yaşam kalitesini iyileştirmek için, kendi çalışanları ve onların aileleri, yerel halk ve bütün toplumla birlikte sürdürülebilir bir dünya için ekonomik, çevresel, kültürel ve sosyal gelişmeye destek verme sorumluluğudur.
Bizler de ACL olarak bu sorumluluğun bilincinde olan bir kuruluş olarak içinde yaşadığımız topluma entegre olma konusunda büyük sıkıntılar yaşayan ve bu sıkıntılardan dolayı birey olma hakkını kendi çabaları ile elde etmeye çalışan bedensel engelli insanlarımıza karşı kendimizi sorumlu hissetmekteyiz.
ACL Rent A Car kiraladığı her araçtan elde ettiği gelirin bir kısmını Türkiye’de bedensel engelli vatandaşlarımıza yıllarca büyük desteklerde bulunmuş ‘Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği ‘ ne destek olarak bağışlayacaktır.
Araç kiralayan her müşterimize* kiralama sonunda araç kiralama formunda belirtilen adrese Bedensel engellilerle Dayanışma Derneği tarafından hazırlanan bağışcı sertifikası gönderilecektir. *Bağışcı sertifikası bir hafta ve üzeri kiralamalarda verilmektedir.


Ürün ve Hizmetler


Araç Kiralama
2010 Fiat Albe 1.3 Dizeller ve 2010 Hyundai Era 1.5 Dizeller çok uygun kiralama fiyatlarıyla şimdi www.webrehberi.net üyelerine özel. www.enucuzarackiralama.com
Kiralık Araç
ACL, zengin araç filosu, güler yüzlü kadrosu ile sizlere güvenli konforlu ve ekonomik araç kiralama hizmeti veren, kurumsal ve bireysel araç kiralama ihtiyaçlarınızı karşılamak üzere kurulmuş bir firmadır. ACL olarak iddia ediyoruz! Modern araç filosu, kaliteli hizmeti ve en ucuz araç kiralama fiyatını ACL’de birarada bulacaksınız.
En ucuz araç kiralama fiyatı ve kaliteli hizmetin buluşma noktası ACL Rent A Car. İddia ediyoruz; hizmet anlayışımızdaki ciddiyet, işimize olan saygı ve müşteri odaklı çalışma kültürümüz ile farkı ve farklılığınızı görebileceğiniz bir araç kiralama hizmeti alacaksızınız. Araç kiralama hizmeti sadece sizi bir yerden bir yere götürecek aracın kiralaması değildir. Otomobil sadece hizmetin bir parçasıdır, bunu tamamlayan müşteri ilişkileri ve yönetimidir. Unutmamak gerekir ki bütün bunların yanı sıra kiralayacağınız aracın güvenirliliği sizin de güvenliğiniz için önemlidir. www.enucuzarackiralama.com en ucuz araç kiralam

#ucuz kiralama #tuzla kiralama #kiralama tuzla #oto kiralama #araç kiralama


Benzer Firmalar