Anasayfa » Ahşap Parke ve Lambri » Ağaç ve Orman Sanayi » İSTANBUL Ahşap Parke ve Lambri » ORPA ORMAN ÜRÜNLERİ İNŞ.SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

ORPA ORMAN ÜRÜNLERİ İNŞ.SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.


Bağdat cad. no:442/A MALTEPE-İSTANBUL

Telefon1: 02163055990

Telefon2:

Fax: 02164571531

Web: www.orpaormanurunleri.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1990
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1990 yılından günümüze yer döşemeleri konusunda faaliyet gösteren Orpa Flooring Orpa Decking İstanbul Maltepe’de iç mekanda kullanılmak üzere masif parke, dış mekanda kullanılmak üzere deck, garden tile üretimi ve ithalatını yapmaktadır. Birçok ağaç türü için Türkiye çapında tedarikçi firma olarak çalışmakta, yurt dışına ihracat ve transit satış yapmaktadır.


Ürün ve Hizmetler


Teak Decking (Myanmar BURMA)
Teak---Tik çürümeye bozulmaya ve hastalıklara karşı yüksek dirençlidir.Özellikle böceklere karşı daha dirençlidir. Böcekler ve mikroorganizmalar tarafından kolay yıkımlanmaz. Tik parkeyi, yağlı olarak saklamak böceklere karşı doğal koruyucu görevi görür. Taze iken kesildiğinde kokusu vardır.yağlı olduğundan sürtünme altında düzgün kalır . Bu türün kurutması uzun zaman alır. Her türlü hava koşullarına dayana bilen zamanla yarışan bir ağaçtır. Sert ve sıkı yapılıdır. Esnek bir ağaçtır. Kolay yarıl
Ahşabın doğallığını yaşamak isteyen müşterilerine, en zengin ürün yelpazesine sahip parke koleksiyonunu, konusunda uzman kadrosu, satış öncesi ve sonrası verdiği üstün hizmet kalitesi ile sunmaktadır. Cilalı ve cilasız masif parke, dış mekan decking ve garden tile (karedeck) ağaçlarını çok çeşitli olarak yetiştikleri Güney Amerika, Brezilya, Endonezya, Çin, Vietnam, Afrika, Rusya ve Avrupa ülkelerinden direkt ithal etmekte ve Türkiye şartlarına göre en uygun ağaçlardan stoklu olarak merbau, tik, meşe, sapelli, iroko, wenge, doussie, dişbudak, kestane, ceviz, kayın, akçaağaç, bankrai, bambu, akasya, ipe, cumaru, garapa, massaranduba, jatoba, tigerwood, angelim pedra, tuari, tamarindo, sucupira, tali, trake, ovengkol, afrormosia, niove, movingu, bosse toptan satışını yapmaktadır.

Firmamız decking ve garden tile sektöründeki yerini havuz kenarları, iskele, teras ve dış mekan uygulamalarıyla zenginleştirmiş ve sağlamlaştırmıştır. Ahşabın tekrar hak ettiği değeri kazanmaya başladığı günümüzde yurtdışına da ihracat yaparak bu katma değeri ülkemize kazandırmak hedeflerimiz arasındadır. Firmamız başta Irak, İran, Azerbaycan, Türkmenistan, Suriye, Ürdün olmak üzere birçok ülkeye ihracat yapmaktadır.

Kuruluşumuzdan bu yana geçen zamanın bizlere kazandırdığı deneyimleri, bilgi ve tecrübeleri müşterilerimiz ile paylaşarak günden güne hizmet alanında büyümekte ve hedeflendiği üzere kendini geliştiren, dünya çapında yenilikleri takip eden ahşap döşeme sektöründe uzman bir firma olmuştur.



#decking,dışmekan #masif,lamine #cilalıparke,hamparke #teak,ipe #inflooring,outflooring


Benzer Firmalar