Anasayfa » Dış Cephe Giydirme » İnşaat sanayi » İSTANBUL Dış Cephe Giydirme » ADOBE CEPHE GİYDİRME SİSTEMLERİ

ADOBE CEPHE GİYDİRME SİSTEMLERİ


Ömerpaşa C. 50/2 Erenköy - İstanbul

Telefon1: 02163553653

Telefon2: 02163553654

Fax: 02163855948

Web: www.aluminyumgiydirme.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1999
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız 1999 tarihinden itibaren Mimarlık ve Mühendislik hizmetleri vermektedir. Hedefimiz, müşterilerimize uluslararası kalite ve standartlarda projeler sunmak, hizmet ettiğimiz toplum için nitelikli değerler üretmek ve çalıştığımız kişilerin mutluluğunu arttırmaktır.

Bir adım ileride ve daha iyiyi geliştirmek için :

Tecrübe ve bilgi paylaşımını sağlamak üzere ülkemizin ve dünyanın önde gelen firmaları ile çözüm ortaklığına giderek, en son teknoloji ve ürünleri kullanarak müşterilerimizin beklentilerine tam olarak cevap vermek,
Hizmet ettiğimiz firmaların tercih ettiği, rakiplerimizin saygı duyduğu bir şirket olmak,
Yaratıcı, nitelikçi ve dinamik bir kadroyla bu niteliklere sahip projeler üretmek,
Asıl değer yaratanın insan olduğunu unutmayarak, insana yatırımı en ön planda tutmak,
Bir takım ruhu içinde çalışan, başarıları ile gurur duyan bir kadroya sahip olmak.
Pazar artık dünya pazarıdır. Kuruluşlar için artık hedefler yöresel ya da ulusal değil globaldir. Firmalar ticari sistemlerini dünya pazarını düşünerek planlamaktadır. Adobe Mimarlık ve Mühendislik, global rekabete hazır olmak için sunduğu tüm hizmetlerde ve getirdiği tüm çözümlerde uluslararası standartlara ulaşmak için çalışmaktadır.
Sitemizde cephe giydirme hakkında çeşitli bilgiler ve cephe resimleri bulabilirsiniz. Bilgiler hakkında görüşlerinizi ekleyebilir, detaylar hakkında bize ulaşabilirsiniz.


Ürün ve Hizmetler

Giydirme Cephe – Cephe Sistemleri – Dış Cephe Giydirme - Perde duvar - Takma cephe - Kapaklı Cephe Sistemleri - Klasik Kapakli Cephe Sistemleri - Isı Bariyerli Klasik Kapaklı Cephe Sistemi - Strüktürel Silikon Cephe Sistemleri - Panel Cephe Sistemleri - Transparan Cephe Sistemleri - Çelik Konstriksiyon - Çelik Gergili Sistem - Yüksek Isı Dilimlerine Dayanıklı İzole Cam - Işıklık (Skylight) Sistemleri - Kompozit Panel Cephe Sistemleri - Kompozit Panel - Alüminyum Kompozit Panel - Terra Cotta - Granit & Seramik Kaplama - Doğrama Dış Cephe Sistemleri

#cephe giydirme #aluminyum cephe #cephe sistemleri #dıs cephe #giydirme sistemleri


Benzer Firmalar