Emre Bilgisayar


Yeşiltepe mh 52 sk no:18

Telefon1: 212 664 66 80

Telefon2:

Fax:

Web: emrebilisimhizmeti.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1994
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1994 Yılında ofis makineleri ve ekipmanlarını satış , teknik servis faaliyetleri ile giriş yapan EMRE BİLGİSAYAR BİLİŞİM HİZMETLERİ büro makineleri olarak hizmete atılmıştır.
1996\`da bilişim sektörü ülkemizde kat ettiği gelişimleri ve teknlojileri bünyesine dahil ederek sektörde yerini almıştır.
2001 yılı içinde kadrosunu be hizmetlerini genişleterek EMRE BİLGİSAYAR BİLİŞİM HİZMETLERİ adını almıştır.
Deneylimli teknik servis kadrosunu ofis makineleri tecrübelerini bilişim sektörünü entegrasyonunu başarı ile gerçekleştirerek son kullanıcıya ihtiyaçları doğrulutusunda komple çözümler üretmektedir.
Satışını yaptığı BT ürünleri dünyaca tanınan kalitesini kanıtlamış bilgisayar markaları , Oem Pc\`ler bilgisayar iç ve dış çevre birimleri , Network ürünleri ve Ofis makineleri ile BT hizmetleri verilmektedir.


Ürün ve Hizmetler

Günümüz teknolojisinin gelişimi ile birlikte bilgisayar kullanımı yaygınlaşarak neredeyse hayatımızın her alanında olmazsa olmazlardan birisi konumuna gelmiştir.
Gerek bireysel ve gerekse de ticari faaliyetlerde kullanımında sürekli olarak bakım, güncelleştirme ve zararlı yazılımlardan koruma (virüsler, spyware yada malware’ler vb.. gibi) gibi hizmetler zorunlu hale gelmiştir. Bu hizmetler ile bilgisayar kullanımındaki verimlilik arttırılarak kullanıcı dostu bilgisayarlar ve memnun müşteriler portföyü oluşmaktadır.
Bilgisayarlarınızda cıkabilecek her türlü sorunun üstesinden gelmek , size en iyi şekilde yardımcı olmak , EMRE BİLGİSAYAR çalışanlarının en önemli görevidir. Firmamızın yetkin olduğu servis alanları:


İşletim sistemleri bakımı, yedeklenmesi, yeniden yüklenmesi işlemleri
Laptop arıza tesptipi , bakım ve onarım. Masaüstü Bilgisayar arıza tespiti , bakım ve onarım.Sunucu işletim sistemleri kurulumu, işletimi, yedeklenmesi işlemleri. Ağ (Network)kurulumu ve işletimi. ADSL modem kablolu ve kablosuz kurulumları. Yıllık bakım anlaşmaları ile yerinde servis ve bakım işlemleri. Kablosuz ağ kurulumu, yönetimi.

#bilgisayar # # # #


Benzer Firmalar