ULUSAN ÇADIR


ETİLERMAH.SAMSUNYOLUBULVARI285/AKIRIKKALE

Telefon1: 0318 2336500

Telefon2: 0318 2336500

Fax: 0318 2336500

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1999
Çalışan Sayısı:1 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

ULUSAN ÇADIR

1999 Yılından bugüne kadar dürüst ve kaliteli hizmet anlayışı ile Kırıkkale çadır sektöründe hizmet vermekteyiz.Hedefimiz; müşteri hoşnutluğu, kaliteli hizmet, dayanıklı imalat ve her sattığımız hizmetin yıllarca sağlam iş görür şekilde müşterileriz tarafından kullanılmasını sağlamak ve müşterilerilerimizin referansı ile daha çok yol almaktır.Yılların verdiği tecrübe ile çadır sektöründeki deneyimlerimizi sizlerle paylaşmaktan ve ihtiyacınız olan her türlü bilgi birikimleri ve teknolojiye sahip olmaktan mutluyuz.

Firmamızın kuruluş amacı, sizlere kaliteli işler sunabilmek ve çözüm ortağınız olabilmektir. Bu amaçla gücümüzü geçmişimizden alıyoruz,firmamız kısa zamanda imza attığı ve başarıyla teslim ettiği her işten gücüne güç katarak gelişmeye devam etmektedir.

Ulusan Çadır olarak çadır sektöründeki gelişmeleri, deneyimlerimizle harmanlayarak siz değerli müşterilerimize her zaman en iyi kalitede hizmet verebileceğimize inanıyoruz.Bu kaliteyi sizlerle paylaşmaktan gurur duyarız.


Ürün ve Hizmetler

HAKKIMIZDA
Ulusan Çadır adı altında, kurulan firmamız mafsallı ve körüklü tente başta olmak üzere şantiye çadırları, kamp çadırları, şemsiye çadırları, tır çadırları, kamyon çadırları, kamyonet çadırları, otomobil kılıfları, şemsiye çadırları ve birçok özel imalatlar üzerine çok sayıda projede görev aldık.Sorumluluklarımızı başarı ile zamanında yerine getirdik.Çok çeşitli imalat yelpazemiz, dinamik, deneyimli ve egitimli personelimizle çalışmalarımıza devam etmekteyiz.Firmanızca yapılan ve yapılması planlanan tüm projelere ve faaliyet alanlarımızla ilgili işlere, bizden teklif istemeniz, uygun fiyatlarımız ve kaliteli işçiliğimizden dolayı firmanız yararına olacak, kalitemizin devamlılığını sağlayacaktır.

Kalite, uygun fiyat, iyi işçilik, zamanında teslimat gibi kavramları kendine ilke edinmiş firmamız ile senelerin tecrübe ve becerisini kullanarak sizlere daha iyi hizmet vermenin gurunu yaşıyoruz.Teknik ofisimiz bünyesinde bulunan personelimizle projeden işin teslimine kadar faaliyet alanlarımızla ilgili her türlü tamamlayıcı bilgi için hizmetinizdeyiz.

Görevimiz;

Müşteri odaklı kesintisiz hızlı, güvenilir bir hizmet sunmak.

Müşterilerimizin muhtemel ihtiyaç ve beklentilerini karşılayacak kalite seviyesinde hizmet üreterek hedefe ulaşmak.

Ticari ve sosyal ilişkilerimizde karşılıklı güven, üstün iş ahlakı ve dürüst davranış ilkesinden vazgeçmeyiz.

Hedefimiz;

Müşterilerimizin koşulsuz memnuniyeti,

Çalışanlarımızın tatmin ve memnuniyeti,

Hayatın her alanında farkı yaratan insanlardır. Birlikte çalıştığımız insanların, müşterilerimizin, çözüm ortaklarımızın, siz tüketicilerinizin, sözün özü profesyonel ilişkide olduğumuz herkesin kıymetini biliyoruz. Biliyoruz ki, onlarla kurduğumuz mükemmel ilişkiler ufkumuzu ve dünyamızı zenginleştirdi, bize benzersiz deneyimler kazandırdı. Girişimci ruhumuz, yaratıcı ve tutkulu fikirlerimizi, içtenliğimizle tamamlıyoruz.Siz değerli müşterilerimiz için elimizden geleni sonuna kadar yapacağız.

# # # # #


Benzer Firmalar