Anasayfa » Ev Eşyaları » İSTANBUL Ev Eşyaları » Şensoy evden Eve Nakliyat

Şensoy evden Eve Nakliyat


karslı ahmet cad

Telefon1: 0216 575 60 89

Telefon2: 0212 211 23 24

Fax: 0216 469 83 68

Web: sensoynakliyat.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1985
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:16
Dış Ülkelerle Bağlantıları:yok

Şensoy Nakliyat
Kuruluşu 1985 yılına dayanan Şensoy Nakliyat müşterilerimizden aldığımız güven ile günümüzdede faliyetlerini sürdürmektedir.

Geçen zaman içerisinde kaliteli hizmet vermek adına gerekli olan yatırımlar, teknolojik alt yapı ve araç parkının yenilenmesi için uygun görülen her şey alınmış ve bünyemize katılmıştır.


Ürün ve Hizmetler

Ofis Depolama
Şensoy evden eve nakliyat Ofis Taşıma, Büro Taşıma, Öncelikle ofis taşımacılığı için expert eleman gelerek ofisi inceler. İnceleme bittikten sonra etüt çalışması yapılır. Eğer anlaşılırsa Şensoy nakliyat’ ın diğer bölümlerinde olduğu gibi taşıma olayı kağıt üzerine dökülerek karşılıklı sözleşme yapılır taşıma günü ofis görevlileri elemanlarla değil direkt olarak Şensoy nakliyat’ın formen’ i ile muhataptır. Tüm ofis eşyaları Avrupa’dan ithal pet garft kâğıtlara sarılır. Dosya ve masa aksesuarları ise kolilere konulur. Taşıma günü taşımanın daha seri ve daha rahat olması için ofis oda oda taşınır. Arşiv dolapları ve masaların demontesi daha seri olması için şarjlı ekipmanlar kullanılmaktadır.

#nakliyat firmaları, nakliyat şirketleri #evden eve nakliyat, evden eve nakliye #evden eve taşıma #evden eve taşımacılık #evden eve


Benzer Firmalar