Joker Danışmanlık


Saraylar Mah. Doktorlar Cad. 501 Sk. No:1 
Çakan İş Merkezi K:2

Telefon1: 4447544

Telefon2:

Fax:

Web: www.jokerdanismanlik.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Joker

Kaliteli üretim, hızlı termin, en uygun fiyat, etkin pazarlama ekibi… Ama kendinizi doğru ifade eden, hedef kitlenize dokunan, profesyonelleğinizi sergileyen argümanlardan yoksunsanız, yeni iletişim ve pazarlama yöntemlerinde basılı ve interaktif yayınları etkili kullanamıyorsanız, başarı unsurlarlarının bazılarından mahrumsunuz demektir.
Başlarda yalnızca var olması bile kurumsallığın bir göstergesi olan web siteleri, artık her firma ve hatta kişilerin bile sahip olması nedeniyle, alan adınızın uzantısından, arayüz tasarımı ve kalitesine kadar dikkate alınan bir fenomen haline geldi.
Yalnızca baş harflerin logo olarak kullanıldığı zamanlar geçmişte kaldı. Artık harfler bile özgün!
Fuarlarda, standınızın konumu ve konsepti, potansiyel müşterilerin sizi tercih etmelerinde en önemli faktörler. Müşterilerinize kendinizi ve ürünlerinizi anlatan katalog ve broşürler, karşılıklı verilen kartvizitler, interaktif CD ve DVDler, promosyon ürünleri, fuar ve diğer rekreasyon alanlarında sizi tanıtan maskotlar, reklam panoları, araç giydirme, ve daha fazlası…
Joker Danışmanlık Ltd.Şti. tüm bunların size en çok yakışan konsept bütünlüğüyle sunulmasında, grafik tasarımlarından uygulamalarına kadar ihtiyaç duyduğunuz her noktada hizmet vermek için var.


Ürün ve Hizmetler

kartvizit, interaktif CD, promosyon ürünleri, fuar, maskot, reklam panoları, araç giydirme, web tasarım, yazılım, sosyal medya, facebook fun page, Facebook sayfa tasarımı, logo, katalog, broşür, kurumsal kimlik, marka, marka danışmanlığı, grafik tasarım, tanıtım filmi, reklam filmi,

#kartvizit,interaktif CD, promosyon ürünleri, fuar, # # # #


Benzer Firmalar