Elsa Tercüme


Şehit Adem Yavuz Sok. (YKM arkası) 4/2 Kızılay/ANKARA

Telefon1: 419 00 02-03

Telefon2:

Fax: 419 00 01

Web: www.tercumeelsa.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

ELSA TERCÜME MERKEZİ 2005 yılında kurulmuş olan saygın ve güvenilir bir şirkettir. ELSA TERCÜME MERKEZİ olarak üstlendiğimiz tüm işlerde azami sorumluluk taşımaktayız. Sizin için zamanın ve gizlilik ilkesinin ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz. ELSA TERCÜME MERKEZİ olarak bizler çevri piyasasında değişimi kovalıyor, kaliteyi yükseltmeyi amaçlıyoruz. Alanında uzman tercümanlarımızın tamamlamış olduğu projeleri ayriyeten bizzat gözden geçirmekteyiz. Bu sayede hata riskini en aza indirerek sağlam ve kaliteli hizmet sağlıyoruz.


Firmamızın yetkilileri ve çalışanları, ağırlıklı olarak üniversitelerin (Hacettepe, Bilkent, Boğaziçi) Mütercim-Tercümanlık bölümümden mezun yeminli mütercim-tercümanlardır.

Kuruluşumuzdan bu yana birçok resmi kuruma, uluslar arası firmaya ve kişisel müşterilerimize her dilde ve her konuda hizmet vermekteyiz. Gerek yazılı gerek sözlü çeviri hizmetlerinde sizlere verdiğimiz güven ve gizlilik doğrultusunda büyük projelere imza atmaktayız. Branşlarında uzman kadrolarımızla zamanında doğru ve güvenilir hizmet vermek tek amacımızdır.

Bugüne dek; hukuk, tıp, teknik, ekonomi, bilgisayar, bilişim, muhasebe, ticaret, bankacılık, mühendislik, eğitim, sanat, reklam, tez, vb. alanlardaki birçok tercüme hizmetini başarı ile gerçekleştirdik.

ELSA TERCÜME olarak amacımız, gelişen teknoloji ile birlikte kusursuz hizmet vermektir.


Ürün ve Hizmetler

ELSA TERCÜME olarak amacımız, gelişen teknoloji ile birlikte kusursuz hizmet vermektir.

#tercüme #yeminli tercüme bürosu #ingilizce tercüme #italyanca tercüme #elsa tercüme


Benzer Firmalar