İzo-RA Yapı


Çekirge Mh. Uludağ Cd. 12 Villalar No:34 Osmangazi/BURSA

Telefon1: 05321577216

Telefon2:

Fax:

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:18 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutup; performansı yüksek, evrensel kalite ve standartta ürünler ve hizmet sunmayı hedefleyen firmamız; hızla değişen ve gelişen talepleri en doğru, en kısa sürede karşılamayı amaçlamaktadır. Sahip olduğumuz bilgi ve teknoloji ilkesinden hareketle, çevreye saygılı ve çevreyi koruyucu çalışmaları, dinamik ve yenilikçi bir anlayışla sergilemektedir.

Dinamik ve yenilikçi anlayışımız; işbirliği ve birbirinden öğrenmekten, yapısal gelişmelerden, yeni üretim tekniklerinin bünyeye kazandırılmasından geçmektedir.

Kurumsal kalite ve hizmet anlayışımız; üretim noktasından başlayıp, nihai tüketicilerin memnuniyeti ile sonuçlanan eksen üzerinde odaklanmıştır .

“İlk defada, zamanında ve problemsiz bir şekilde Üretim” ilkesi ile çalışan firmamız, bu amaçla satınaldığı malzeme ve hizmeti, tedarikçileri ile birlikte yüksek bir titizlikle incelemektedir.

Çalışanlar arası karşılıklı saygı ve güvene dayalı açık iletişim ve işbirliği ile verimliliği arttırmaya yönelik ekip çalışması üst düzey hedeflere ulaşma sonucunu ortaya çıkarmaktadır.

Yaptığımız her işe farklı bir gözle yeniden bakmak, sahip olduğumuz bilgi, birikim ve tecrübe ile başta çalışanlarımız olmak üzere, sektörümüzde, bir değer ifade edebilmek amacı ile fırsatları en iyi şekilde değerlendirme çabası içinde bulunmaktayız.


Ürün ve Hizmetler

Mantolama işleri, Duvar sıva boya işleri, Asma tavan kartonpiyer işleri, Seramik mermer kaplama işleri, PVC doğrama işleri, Ahşap mobilya işleri, İzolasyon işleri, çatı karkas ve kaplama ve dere işleri, Müşavirlik kontrollük ve danışmanlık hizmetleri, Her türlü projelendirme işleri...

# # # # #


Benzer Firmalar