Yılmaz Nakliyat


Suvari Mahallesi 1684-22

Telefon1: 03122262378

Telefon2:

Fax: 03122262378

Web: www.sincanevdeneve-nakliyat.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1995
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Ön planda olan önce sizin alacağınız hizmetten memnuniyettir. Siz memnun olacaksınız ki bize referans olup yeni kitlelere tanıtacaksınız.
İlk olarak Ücretsiz expertiz hizmetimiz ile hizmetlerimiz hakkında bilgi alacak taşınacak evinizin 1. elden gerçek nakliye fiyat değerini öğreneceksiniz. Bu hizmet ücretsizdir ve bilgi amaçlıdır.
Expertiz hizmeti ile bizle taşımaya karar verirseniz 2. aşama kaliteli ambalajlama ve 3. olarak dikkatli ve titiz taşıma gelecektir.
EVDEN EVE TAŞIMACILIK: Deneyimli ve eğitimli eksperlerimiz ücretsiz olarak eşyalarınızın tesbitini en ince ayrıntısına kadar hesap ederken sizin sadece nakliye edilmesi gereken adresi bize vermeniz yeterli.
Beyaz eşyalarınız(buzdolabı,çamaşır makinesi,bulaşık makinesi vs) kurutma makineniz,camlı vitrinleriniz özenle kartonlara sarılıp ile sıkıca bağlanır.
Televizyon, video, gibi elektronik cihazlar önce battaniyelere sarılıp muhtelif büyüklükteki kolilere yerleştirilip iple bağlanır.
Bardak, yemek takımları, kristaller, aksesuarlar hava kabarcıklı naylonlara sarılıp koli ve fıçılara yerleştirilir.
Çiçekler, uygun koli ve fıçılara yerleştirilir.
Mobilyaların demontesi bulundukları yerde yapıldıktan sonra balonlu naylonlarla (babylone) ambalajlanır.Demontesi yapılan mobilyalar yeni adreste tekrar monte edilir.
Yatak odası gardroplarının kulp çıkıntısı, vidaları, camlı kısımları ve menteşeleri olması nedeni ile bu çıkıntılar yükleme esnasında boşluklara denk gelecek şekilde ambalajlanır.
Eşyalarınız darbelere karşı dayanıklı olsun diye balonlu naylonlarla (babylone) özenle ambalajlanır.Aşağıdaki resimlerde ambalajlama çeşitlerimiz görünmektedir.
Eşyalarınıza taşıma esnasında zarar gelmemesi için en doğru paketleme seçimi yapılır ve dikkatlice eşyalarınız paketleriniz.Yeni yerinizde de aynı özenle eşyalarınızın paketleri açılarak yerlerine yerleştirilir..
Eşyalarınıza nakliye ve depolama sırasında gelmesi mümkün olabilecek hasarlara karşı önde gelen sigorta şirketleri tarafından kapsamlı poliçelerle teminat altına alınmıştır.
İhtiyacınız doğrultusunda istediğiniz zaman eşyalarınızı istediğiniz süre depolarımızda barındırabilirsiniz.


Ürün ve Hizmetler


Sinca Evden Eve Nakliyat
Firmamız geniş araç filosu ve tecrübeli eleman kadrosu ile şehir içi, şehirlerarası, ev ve işyeri nakliyatını en güvenli şekilde sigortalı olarak yapmaktadır. taşıma işlemini müşterilerimiz için zahmetsiz bir şekilde gerçekleştirmeyi kendisine ilke edinmiştir. Şehir içi ve şehirlerarası taşımacılıkta sizlere en kaliteli ve güvenli hizmeti sigortalı olarak sunmaktadır. Bünyesinde her zaman hazır bulunan uzman personelinde, tecrübeli şoför, marangoz, tesisatçı gibi elemanlarda bulunur. Her za
Sincan\`daki Şirketimiz hizmet verdiği müşterilerine en iyi hizmeti, taşımada , depolama da, paketlemede, hizli ve güvenilir bir sekilde üslendigi görevlerini basari ile yerine getirerek, sirketimiz bu günlere gelmis ve gene ayni tempo ve dikkatle çalismalarina devam etmekte.

- Firmamiz müsterilerimize kaliteli, hizli ve güvenilir hizmet verme anlayisi ile son model araç filosu, teknik donanımları ile 24 saat istediğiniz zaman diliminde size hizmet vermekten kivanç duyacaktir.

Hizmetlerimiz
Sigortalı Taşıma
Ambalajlama
Depolama
Evden Eve Taşıma
Ofis Taşıma
Marangozlu Taşıma
Temizlik Hizmeti

#nakliyat #sincan nakliyat #sincan evden eve nakliyat #evden eve taşımacılık #ilden ile nakliyat


Benzer Firmalar