Anasayfa » Emlak işleri » Muhtelif mal ve hizmetler » YOZGAT Emlak işleri » Burak Rent A Car Yozgat Araç Oto Kiralama

Burak Rent A Car Yozgat Araç Oto Kiralama


Yozgat Merkez : Yimpaş AVM No.1 YOZGAT Sarıkaya Şubesi : Nevzat Şener Bulvarı Bahçelievler Mah. Total Benzinlik İçi No: 66 Sarıkaya / YOZGAT Akdağmadeni Şubesi : Emek Mahallesi PTT Karşısı No. 13 Akdağmadeni / YOZGAT E-posta : burakrentacar@bura

Telefon1: (0354) 212 18 66

Telefon2: (0354) 212 18 66

Fax: (0354) 212 18 66

Web: www.burakrentacar.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:7 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Burak Rent a Car

Burak Rent a Car, Yozgat\`ta profesyonel anlamda hizmet veren bir şirkettir. Rent a Car denildiği zaman, akla gelebilecek olan her türlü hizmeti sunabilen şirket, kalite ve aktifliği ile adını duyurmayı başarmıştır.

Cip segmentinden, spor araba segmentine kadar, birçok marka ve modeldeki araçları kiralama imkanı sunan şirket, şöförlü araç kiralama gibi ilave hizmetleriyle de son derece üst düzey olan kalitesini ön plana çıkarmaktadır.

Müşteri memnuniyeti için çalışan ve müşteri memnuniyetine önem veren şirket, sunduğu hizmetleri ve profesyonel çalışma anlayışı ile beğeni toplamaktadır.

Kaliteye, profesyonelliğe önem veriyorsanız doğru adrestesiniz.


Ürün ve Hizmetler


Kiralık Clio
Burak Rent a Car yenilenen yüzü ile karşınızda... Yozgat, Sarıkaya ve Akdağmadeni başta olmak üzere Sorgun, Boğazlıyan, Yerköy, Aydıncık, Çandır, Çayıralan, Çekerek, Kadışehri, Saraykent, Şefaatli ve Yenifakılı ilçelerinde faaliyet göstermekteyiz. Yaklaşık yetmiş araçlık filomuz ile sizlere hizmet sunuyoruz. Filomuz listedekiler ile sınırlı da değil. Sizden gelecek talepler doğrultusunda her türlü aracı temin ediyoruz. Kiralamanın yanısıra araç satışı da yapmaktayız. Fiyatlarımıza
Burak Rent a Car yenilenen yüzü ile karşınızda...

Yozgat, Sarıkaya ve Akdağmadeni başta olmak üzere Sorgun, Boğazlıyan, Yerköy, Aydıncık, Çandır, Çayıralan, Çekerek, Kadışehri, Saraykent, Şefaatli ve Yenifakılı ilçelerinde faaliyet göstermekteyiz.

Yaklaşık yetmiş araçlık filomuz ile sizlere hizmet sunuyoruz.

Filomuz listedekiler ile sınırlı da değil. Sizden gelecek talepler doğrultusunda her türlü aracı temin ediyoruz.

Kiralamanın yanısıra araç satışı da yapmaktayız.

Fiyatlarımıza %18 KDV dahildir.

Talep edilecek araç sayısına göre indirime gidilebilir.

#oto kiralama #araç kiralama #araba kiralama #kiralık araba #yozgat kiralık


Benzer Firmalar