Anasayfa » Asansör » Makine sanayi » SİVAS Asansör » Sunarsistem asansör

Sunarsistem asansör


Sivas Merkez

Telefon1: 0541 299 50 06

Telefon2: 0541 299 50 06

Fax: 0541 299 50 06

Web: sunarsistem.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1994
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Günümüzde asansör sistemleri modern yaşamın vazgeçilmez bir unsurudur. Asasörler güvenlik sözkonusu olduğunda da her an canımızı ve malımızı emanet ettiğimiz bir taşıma aracı olarak en az diğer taşıtlar kadar önemli bir taşıma sistemidir. Asansör güvenliği denildiğinde zincirin ilk halkası asansör sisteminin yerleştirileceği yapının inşaat mühendisliği ve mimari açıdan uygunluğu ve kusursuz bir montaj için oluşturduğu alt yapıdır. Daha sonra sistemi oluşturan elektriksel ve mekanik komponentlerin her birinin norm ve standartlara uyumu ve kusursuz bir montaj gelmektedir. Bu önkoşullar öncelikle bir asansör sisteminin normal şartlarda güvenilir bir sistem olarak devreye alınmasını ve geçerli tüm direktiflerin bu sistem için sağlandığını garanti edecektir.

Sonuç olarak bir asansör sisteminin güvenliği açısından projendirme, işletmeye alma, kullanma ve periyodik bakım aşamalarının herbirine en üst düzeyde önem verilmesi, tüm direktiflerin eksiksiz uygulanması ve en önemlisi konu ile ilgili tüm kişi kurum ve kuruluşların yeterli bir eğitim sürecinden geçirilerek bilinçlendirilmesi gereklidir.

Asansörlerinizin tamirini profesyonel ve işinin uzmanı ekipler tarafından yapılmış olması hayati önem taşımaktadır.Biz Sunar Sistem olarak 2005 yılından bu yana eşsiz tecrübemiz ile siz değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz.


Ürün ve Hizmetler

Sivas Asansör, İmalat, Montaj, Bakım, Tam otomatik, Hidrolik, Yük asansörü, Yatay Asansör ve Otomatik Kapı Sistemleri

#Asansör montaj bakım #Tam otomatik #Yük asansörü #Hidrolik #Otomatik Kapı Sistemleri


Benzer Firmalar