Anasayfa » Sigorta şirketleri » Banka Finans ve Sigortacılık » İSTANBUL Sigorta şirketleri » Sigorta Dükkanım | Çoktan Seçmeli Sigort

Sigorta Dükkanım | Çoktan Seçmeli Sigort


Genel Müdürlük Adres: Şehit Mehmet Fatih Öngül Sokak Eskiyapanlar İş Merkezi No:1/1 Kat:7 Daire: 9 34742

Telefon1: 02166656600

Telefon2:

Fax: 02166656699

Web: www.sigortadukkanim.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Biz, sigorta sektörüne gönül vermiş bir grup profesyoneliz. Sigorta Dükkanım Sigorta ve Reasürans Brokerlik A.Ş. adıyla 20 Nisan 2011 tarihinde kurduğumuz şirketimizde ana hedefimiz, internet, online chat, çağrı merkezi ve mobil dünyanın tüm imkanlarını kullanarak, müşterilerimizin sigorta ihtiyaçları için “akıllı seçimler” sunmak.

Sigorta şirketlerinde uzun yıllar profesyonel olarak yöneticilik yaptıktan sonra, müşterilerimize daha da yakın olabileceğimizi hissettiğimiz, bu platformu kurmaya karar verdik.

Bu işi en iyi şekilde yapmak hevesiyle, benzer iş modelinin en iyi uygulamalarını görmek ve deneyimlerden yararlanmak adına yurt dışında da pek çok araştırma yaptık, pek çok şirketi ziyaret ettik. Tüm iyi uygulamaları müşterilerimize sunabilmek için not ettik. Gelişmeleri yakından izlemek ve müşterilerimize yansıtmak adına oradaki meslektaşlarımızla sürekli iletişim halindeyiz.


Ürün ve Hizmetler


#sigorta #kasko #trafik sigortası #dask #konut sigortası


Benzer Firmalar