BAY SERVİS BİZ


yalı mh atatürk cd no 139

Telefon1: 224 554 4546

Telefon2: 0546 5544546

Fax: 224 4527813

Web: www.bay servis.biz

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:04.05.2011
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

HAKKIMIZDA
BURSA çapındaki servis ağımız ile beyaz eşya, ısıtma, soğutma, havalandırma sistemleri servis – bakım – onarım konularında hizmet vermekteyiz.
Tecrübesi ve performansı ile fark yaratan, kurumsal ve bireysel ihtiyaçlarınıza göre yapılandırılmış ekibimiz ile servis ve satış sonrası hizmetlerimizle çözüm ortağınız olarak yanınızdayız.
Müşterilerimizin aradığı her türlü servis hizmetini bulabilmesi, birçok seçenek arasından kendisine fonksiyon, estetik ve fiyat açısından en uygun seçeneği görebilmesi en büyük amacımız. Böylelikle tüketicimize daha kapsamlı bir hizmet sunacağımıza inanıyoruz.
Bizlere internet üzerinden ulaşabileceğiniz gibi
Ayrıca bizlere,
+ 90 (224) 452 78 13
+ 90 (224) 554 45 46 nolu direkt hattımızdan ulaşabileceğiniz gibi,
mail@servisiburada.com
ve
mail@bayservis.biz
adreslerine ihtiyaçlarınızı ve iletişim detaylarınızı iletmeniz durumunda yetkili arkadaşlarımız sizlerle en kısa sürede temas kuracaklardır.
Bayservis; Hızlı,
Güvenilir,
Ekonomiktir.


Ürün ve Hizmetler

İZMETLERİMİZ
Çağrı servisimiz, sadece servis hizmeti değil, aynı zamanda eğitimli müşteri temsilcileri ile yüksek kalitede müşteri hizmeti sunmayı da hedefliyor.

Bu amaçla; teknik destek, kampanya detayı ve uygulamaları, gibi her türlü soru ve sorununuza profesyonel bir ekiple tam zamanında çözüm sunuyor.

Ayrıca, sürekli yapılan anketlerle düzenli olarak müşteri memnuniyeti ölçüyoruz.



Profesyonel Ekip
Servis personelimiz, sürekli güncellenen teknik programlar ve seminerlerle profesyonel eğitimden geçirilir. Böylece, sürekli gelişen ve yenilenen ürünlerin periyodik bakım ve onarımları uzman personelimiz tarafından yapılır.

Tam Donanımlı Servis Filosu
servis araçlarmızı, en yeni teknolojik bakım ve onarım cihazlarıyla donatılmıştır.

Orjinal Yedek Parça
Servisimizde farklı markaların orijinal yedek parçaları mevcuttur. Ve değiştirilen her yedek parça 1 yıllık malzeme ve işçilik garantisi altındadır.
Gece Servisi
Artık, normal çalışma saatleri dışında da size hizmet sunacak bir nöbetçi acil servisimiz var.

Hizmet Anlayışımız
Servis personelimiz için sağlık kuralları ve hijyen, uyulması gereken kuralların en başında gelir. Ürünlere yerinde bakım ve onarım hizmeti verilecekse, her müşteri ziyaretinde mutlaka galoş giyilir. Uzun süreli tamir gereken ve servise götürülmesi zorunlu olan ürünlerde, müşteriyi zor durumda bırakmamak amacıyla, yerine geçici olarak ikame ürün bırakılır.
7 Gün 24 saat hizmet mevcuttur.


> 24 saat ulaşabileceğiniz mobil telefon hizmeti ile kapınıza geliyoruz.

Araç Mobil Tel: 0 (543) 771 1987
> Yapılan beyaz eşya servisimizde 1 yıl işçilik ve yedek parça garantisi mevcuttur. Servisten sonra gönül rahatlığıyla makinanızı kullanabilirsiniz.
> Her markada orijinal yedek parça kullanmaktayız.
> Her bölgeye servisimiz mevcuttur. Servis aracımızla evinize gelip sorunu gidermekteyiz. Gerektiğinde eşyanızı alıp servis atölyemize götürüyoruz.

#bursa osmangazi arçelik servisi #bursa nilüfer beko servisi #bursa mudanya arçelik servisi #bursa yıldırım arçelik servisi #bursa arçelik servisi


Benzer Firmalar