İstanbul Tesisat


Kocasinanmerkez Mah. Kandilli Sk. 1 34192 Bahçelievler/İstanbul

Telefon1: 02126305016

Telefon2: 05544993618

Fax: 02126519102

Web: www.istanbul-tesisat.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Evinizi kırmadan su kaçağının yerini buluyoruz. Peteklerinizi sökmeden ilaçla temizliyoruz. Tıkalı tuvalet, lavabo robotla açıyoruz. Firmamız su tesisat sektöründe robotla tıkanıklık açma, bilgisayarlı su kaçak tespit kanal görüntüleme kameraları ile su sızıntı problemleri ayrıca kalorifer tesisat temizliği ve peteklerinizde oluşan tortuların temizliği yapılmaktadır.
Firma Profili
Firmamız 2006 yılında kurulmuş olup; 2006 yılından önce sıhhi tesisat ve doğalgaz işleriyle uğraşmaktaydı. Firmamız teknolojinin nimetlerinden yararlanarak birçok alanda makine ve kameralarla hizmet vermeye başlamıştır. Çeşitli kimyasallar ile tesisatlardaki su sızıntıları onarımını yapmaktadır. Temizlik kimyasalları ile kalorifer tesisatı temizliği ve petek temizliği, kırmadan su kaçak tespiti, kanal görüntüleme ve boru hat tespiti işleri yapmaktadır.

İnternet sitemizde yazılı tüm işleri tek elden yapmaktayız. Çalışan tüm personel çocukluğundan beri bu işi yapmaktadır. Bu yüzden işleriniz itinalı ve profesyonel bir şekilde yapılmaktadır. Su tesisat işlerinizi basite almayın.

Alanında uzman kadromuz ve çalışma alanında işin kalitesini arttıran son teknoloji ürünü ekipmanlarımız ile İstanbulun tüm ilçelerine hizmet vermekteyiz. Suyun geçtiği heryerde biz varız.

Bizim için müşteri memnuniyeti çok önemlidir. Amacımız müşteriyle bir kez çalışmak değil müşteriyle birden fazla projede çalışmaktır. Elemanlarımız bu devamlılığı sağlamak için yeterli eğitimden geçmiştir. Ekipmanlarımızın aylık bakımını bizzat kendimiz yaparak iş esnasında müşteriye olumsuzluk yansıtmıyoruz.

Kalite Politikası
En uygun sistem entegrasyon hizmetlerini müşteri ve çalışan memnuniyetini, sürekli gelişmeyi ön planda tutarak etkin ve verimli bir şekilde sağlamak kalite politikamızdır .

Sıhhi tesisat sektörüne küçük yaşlarda başladık. Aileden gelen bir meslek olarak bu işi, diğer su tesisatçılardan farklı olarak nasıl yapabiliriz gibi düşünürken teknoloji ile tanıştık. Her dairede yaşanan sıkıntıları toplayarak kendimizin geliştirdiği ve hazır piyasada satılan makineler ile bu işe başladık. Kaliteyi prensip edinerek müşterilerimize söz verdiğimiz günde ve saatte hizmet verdik. Çalışanları giyim kuşamından ahlakına kadar inceleyip sizlerin evine gönderiyoruz. Kaliteli malzeme ve ustalarla çalışarak kuruluşundan bu yana hiç usta değiştirmedik.


Ürün ve Hizmetler

su kaçak tespit, su kaçak bulma, petek temizleme, radyatör temizliği, tuvalet açma, lavabo gideri açma, tıkanıklık açma, mutfak gideri açma, kanal açma, rögar yeri tespit, su kaçak tespiti, su sızıntı bulma, su kaçak arama, su tesisat sızıntıları, petek temizliği, kalorifer tesisat temizliği, lavabo açma, klozet tıkanıklığı açma, su tesisatı, radyatör yıkama, petek yıkama, tesisat yıkama, kanalizasyon açma, gider açma, pimaş açma, su tesisat arıza bulma, su kaçağı tespit cihazı, su kaçak, banyo gideri açma, lavabo aç, tıkalı boru açma, su kaçağı tespiti, su tesisatı tamiri, pis su tesisatı, temiz su tesisatı, su tesisat kacak bulma

#su kaçak #tuvalet açma #petek temizliği #tıkanıklık açma #kanalizasyon açma


Benzer Firmalar