Anasayfa » Reklamcılık ve tanıtım hizmetleri » Basın ve Medya » İZMİR Reklamcılık ve tanıtım hizmetleri » PROMİKS REKLAM VE TANITIM ÜRÜNLERİ PAZ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

PROMİKS REKLAM VE TANITIM ÜRÜNLERİ PAZ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.


1201/1 Sokak. No: 14/N Beşikçioğlu İş Merkezi Yenişehir / İzmir

Telefon1: 0232 433 13 13

Telefon2: 0232 433 05 05

Fax: (090) 232 457 66 52

Web: www.promiks.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:50 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1986 yılından beri, promosyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız, çok uzun yıllardan bu yana promosyon duvar saati üretmekte ve bunun yanında ajandalar, anahtarlıklar, kalem çeşitleri, masa setleri gibi bir çok promosyon ürününde sizin ve/veya firmanızın tanıtımına yardımcı olmaktadır. Yaz dönemlerinde de şapka, tişört gibi birok promosyon ürününün satışını gerçekleştirmekteyiz.


•Promosyon ürünlerimizde lazer baskı, tampon baskı, transfer baskı, serigraf baskı tekniklerinden isteğinize özgü düzenlemeler yaparak, sizlere en kaliteli şekilde ve en kısa sürede hizmet vermekteyiz.

•Şirketimizde ürünlerimizin görsellerinin bulunduğu showroom bölümümüzden satın alacağınız ürünler hakkında görsel bir keşif gerçekleştirebilirsiniz.

•Üstlendiğimiz projelerde sorumluluklarımızın bilincindeyiz.Size ve/veya şirketinize en üst seviyede hizmet verebilmek için ürününüzün tasarımından teslimine kadar geçen sürede sizinle fikir alışverişinde bulunmaktan memnuniyet duyarız.

•Uzman kadromuz eşliğinde gerçekleştirdiğimiz işlerde en önemli unsurumuz siz,
yani müşteri memnuniyetidir.

•Gıda çarşısı, Yenişehir/İzmir‘de bulunan firmamızın tüm çalışma alanları, aynı site içerisinde bulunmaktadır. 

Grafik çalışmaları, Otomatik serigrafi, Tampon ve Sıcak Baskı atölyemiz,
 Domeks Döküm ve Anahtarlık Montajı, Saat imalatı ve Montaj Atölyemiz gibi bir çok birimimiz kompleks çalışmakta, bu sayede işlerinizi mümkün olan en kısa sürede ve en kaliteli şekilde gerçekleştirmekteyiz.


Promiks Promosyon, reklam ve tanıtım ürünleriniz için, beklediğiniz kalite, görsellik ve fiyat avantajının adıdır.


224 sayfalık, geniş ürün yelpazesinden oluşan ürün kataloğumuzla, güçlü stok ve üretimden gelen güç ile en ekonomik ve en sorunsuz ürün tedarikçiniz olmayı dileriz.


Ürün ve Hizmetler

promosyon, promosyon ürünleri, promosyon izmir, duvar saati, şapka, ithal şapka, promosyon şapka, tişört, yelek, anahtarlıklar, promosyon kalem, ajandalar, masa setleri, promosyon saatler

#promosyon #promosyon ürünleri #duvar saati #reklam #promosyon anahtarlık


Benzer Firmalar