Bando XL


Bahceşehir

Telefon1: 0536 839 95 10

Telefon2: 0536 563 64 29

Fax:

Web: www.bandoxl.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1998
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Her geçen gün genişleyen,repertuar ve referanslarımızgeniş yelpazede deneyimli ve profesyonel bir ekiple hizmet verirken müşteri memnuniyetini ön planda tutmaya devam etmekteyiz.

Orkestralarda sizlere önerilen grupların tamamı, kendi alanlarında profesyonel müzisyenlerden oluşmaktadır.Çok geniş bir repertuara sahip bu gruplar, gerek gala gecelerinde, gerek düğün, nişan ve benzeri etkinliklerde davetli profiline ve organizasyonun içeriğine uygun dinleti, dans veya eğlenceye yönelik programlarıyla hafızalarınızda kalıcı bir an yaşatmaktadır.

Orkestralarımızın dışında kokteyl organizasyonlarınızda yine profesyonel müzisyenlerden oluşan düet, trio, quartet bando takımımız 7 kişiden başlayarak isteğe göre 25-30 kişilik ekibe kadar çıkabilir.


Ürün ve Hizmetler


Bando takımı XL
Her geçen gün genişleyen,repertuar ve referanslarımızgeniş yelpazede deneyimli ve profesyonel bir ekiple hizmet verirken müşteri memnuniyetini ön planda tutmaya devam etmekteyiz. Orkestralarda sizlere önerilen grupların tamamı, kendi alanlarında profesyonel müzisyenlerden oluşmaktadır.Çok geniş bir repertuara sahip bu gruplar, gerek gala gecelerinde, gerek düğün, nişan ve benzeri etkinliklerde davetli profiline ve organizasyonun içeriğine uygun dinleti, dans veya eğlenceye yönelik progr
bando, bandotakımı, bandoekibi, bandogrubu, orkestra, geceorkestra, aşılış, kokteyl, avm etkinlikleri, cumhuriyet bayramları, festivaler, meydanlar, organizasyonşirketleri, duyun, nişan, ajans, yatgezileri, dogumgunleri

# # # # #


Benzer Firmalar