Anasayfa » Reklam Tanıtım » BURSA Reklam Tanıtım » şahin reklam market

şahin reklam market


üçevler mah.erenler sokak no:10 nilüfer-bursa

Telefon1: 02242512194

Telefon2:

Fax: 02242512195

Web: www.sahinreklammarket.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:01,01,1964
Çalışan Sayısı:27 (Yönetici:4 | Memur:3 | İşçi:20
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Şahin Reklam 1964 yılında fırça ile bu işe başlayan Şahin Güngör tarafından Eskişehir’de kurulmuştur.5 metrekare küçük bir dükkan ile sektöre giren Şahin Reklam, şu anda Eskişehir’de kendisine ait 3000 m2 kapalı alanda ve Bursa – Ankara şubeleriyle reklam market olarak müşterilerine hizmet vermektedir.

1990 yılında reklâmcılığın yanı sıra toptancılığa başlayan firmamız, kısa zamanda sektörde büyük bir yer edinmiş ve sektörün lider markalarıyla distribütörlük ve bayilik çalışmalarına başlamıştır.

Dijital baskı, bas-kes, plotter gibi makinelerin en iyi üreticisi konumunda olan Roland markasının Bursa, Balıkesir, Çanakkale, Yalova, Eskişehir,Bilecik, Afyon, Kütahya, Uşak, Ankara, Çankırı, Kastamonu, Sinop, Kırıkkale,Kırşehir,Yozgat şehirlerinde yetkili bayi konumundadır.

Oracal, 3M, Avery, KPMF Neschen, Seal,Unifol, Snapper gibi markaların da bayisidir.

Bununla birlikte uzun bir ar-ge sürecinden sonra Netgraf markasıyla lazer kesim ve markalama makineleri, cnc-router ve büyük ebat dijital baskı makineleri ürettirmeye başlamıştır.

Firmamız, % 100 müşteri memnuniyeti, kaliteli hizmet anlayışı, zamanında teslimat ve profesyonel teknik servis hizmetini ilke edinmiştir.


Ürün ve Hizmetler

Roland bas-kes makineleri, lazer kesim ve kazıma, cnc router, lazer markalama, mermer kazıma, dijital baskı, bas-kes, plotterve tüm reklam malzemeleri

#LAZER KESİM #CNC ROUTER #ROLAND BASKES #PLOTTER #REKLAM MALZEMELERİ


Benzer Firmalar