fortune rafting


Karabük Köyü Köprülü Kanyon FORTUNE Rafting Manavgat.Antalya - TURKEY

Telefon1: +90 242 765 30 55

Telefon2:

Fax: 242 765 30 55

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Antalya\`da rafting ve doğa sporları konusunda 10 yıllık tecrübe ve deneyime sahip olan ekibimizle birlikte 2011 yılında FORTUNE ismi adı altında firmamızı kurduk. Yeni ismimizle birlikte uluslararası standartlara uygun ekipmanlarımız , Antalya\`da rafting konusunda eğitim almış sertifikalı personelimizle birlikte rafting ve kanyoning turlarını daha eğlenceli hale getirdik.

NEDEN BİZİ TERCİH ETMELİSİNİZ:

Önce güvenlik
Antalya\`da Raftingi ve kanyoningi çok daha heyecanlı ve aksiyonlu yaşayabilmeniz için farklı parkur planları oluşturduk.
Köprülü kanyonda bulunan rafting firmalarının hiçbirinin yapmadığı kanyoning + rafting turunu yapıyoruz.
Raftingi çok daha aksiyonlu yaşamanız adına turları yaş gruplarına göre belirliyoruz. Bu sayede kendi yaş grubunuzla birlikte size özel bir rafting keyfi yaşayacaksınız !
Eğitimli konusunda uzman ekip
Tur boyunca olması gereken kaliteli ekipman
Antalya\`da Adrenalin ve eğlence dolu bir gün yaşamak

Ayrıca
ÖZEL ÇOCUK RAFTİNG TURU ile;
Çocuklarınızın rehber önderliğinde kendi seviyelerine göre güvenli ve eğlenceli rafting turu yapmasını sağlayabilecek, bu sayede siz de kendinize uygun rafting turlarından yaralanabileceksiniz.

Tura katılan tüm müşterilerimiz Koç Allianz tarafından sigortalıdır. Türkiye\`nin sahip olduğu doğal zengin kaynaklarından birisi de akarsu ve çaylarımızdır. Birçok akarsularımızın büyük bir bölümü (rafting- kano ve nehir kayakları) ile yapılması elverişlidir. on kişilik takımlar ve bir rehber eşliğinde ırmakların bol köpüklü sularında kayak ve botta kalma mücadeleleriyle isimlendirilen rafting, çok heyecan verici su sporlardan birisidir. Hava koşullarında çok önemli bir yere sahiptir. sıcak, rüzgarı az hava şartları rafting için mükemmeldir. Böylelikle uygun sezon da dağlardaki karların erimesiyle ırmak suyunun yükselmesi Nisan ve Kasım ayları arasında olur.

Uluslar arası arenada dünyada yapılmış olan bu sporun en görkemli yapıldığı ülkeler arasında ülkemiz başta yer almaktadır. Ülkemiz böyle bir spor için uygun ve güçlü ırmaklar bulunmaktadır. Önemli bir bölgemiz olan Akdeniz, Türkiye\`de rafting yapmak için mükemmeldir.
RAFTİNGDE KULLANILAN TERİMLER:

BODY RAFT: Irmağa düşen insanlar sırt üstü yatıp, ayakların önde ve kafa kısmının arkada olması ile suda mesafe kat etme şeklidir.
DRYSUİT : Daha kuzey ülkelerde zor, buz gibi koşullarda yapılmış olan rafting aktiviteleri esnasında giyilen rüzgar ve su geçirmez bir giysidir. suya düşülmesi durumunda dahi geçirgenlik özelliği olmaması sayesinde kişilerin hipotermi denilen ve yüksek ısı kaybını önlemektedir.
BOOTEİ : Şeffaf ayakkabı olarak ta adlandırılan neoplem malzemesinden yapılmış olan , koruma özelliği içeren farklı bir ayakkabı ürünüdür. Bu gibi sularda ıslansalar dahi koruyucu özelliğini kaybetmemektedirler.
WETSUİT : Dalgıçların kullandığı kıyafetlere benzemektedir . Islanması durumunda oldukça sıcak ve iyi derecede kullanışlıdır.
WHİTE WATER RAFTİNG : Irmakta havayla şişen b


Ürün ve Hizmetler


rafting & kanyon
rafting, kanyon, tour kültür, raft, balık tourları, konaklama
rafting, raft, antalya, canyon, canyoning, 5 konak, adventure, su sporları, köprüçay, köprülü kanyon, kanyon, kanyoning

#raft rafting #kanyon canyon #köprülü kanyon #antalya rafting #rafting antalya


Benzer Firmalar