Egekomp Bilgisayar Ltd.Şti


1203/11 no:4/527 karahasan atlı iş mrk. yenişehir/izmir

Telefon1: 02324576316

Telefon2: 02324576306

Fax: 02324576306

Web: www.egekomp.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1985
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

İzmir’in ilk bilgisayar firmalarından EGEKOMP Bilgisayar Ltd. Şti. 1985 yılında ODTÜ’lü matematik ve bilgi teknolojileri uzmanı Türksel MANALP tarafından yazılım, bakım ve eğitim alanlarında hizmet vermek üzere kurulmuştur. Her zaman servise önem veren bir firma olan Egekomp Bilgisayar İzmir’de bu konuda lider olmuştur.

İlk olarak AMSTRAD bilgisayarlarının Ege Bölge Distribütörü ve teknik servisi olarak faaliyete başlayan EGEKOMP, bu alanda birçok yeniliğe öncülük etmiş ve bilgisayar teknolojilerinin evlere kadar girerek gençlerin bilgisayarla tanışmasını sağlamıştır.

Çeşitli Konularda programlar hazırlayarak, Muhasebe, Hal, Mandıra, Tıp Laboratuarları, Emlakçılık, Nakliye, Okullar gibi sektörlerde bilgisayarın kullanılmasında önemli rol oynamıştır.

İzmir’in bir çok önemli kuruluşlarının bilgisayarla tanışması ve tüm işlerinin bilgisayara uygulanması sürecinde EGEKOMP yanlarındaydı. BAK HOLDING, ADAS, BATI TEKSTİL, PİSTONSAN, SOYLU HOLDING, DOLMENLER, YEŞİL YURT DEVLET HASTENESİ bunlardan bazılarıdır.


Ürün ve Hizmetler

Teknik servis ve danışmanlık hizmetleri, sistem ve ağ kurulum ve desteği, Netsis satış ve desteği.

#Bilişim Danışmanlık #Teknik Servis #Netsis Destek #Ağ güvenliği #Server Kurulum


Benzer Firmalar