Anasayfa » Cam Mozaik » Cam ve Seramik Sanayi » ŞANLIURFA Cam Mozaik » ALTUĞ İNŞAAT ve CAM MOZAİK SAN. TİC. ŞTİ - ALTUĞ GLASS & CRYSTAL MOSAİC

ALTUĞ İNŞAAT ve CAM MOZAİK SAN. TİC. ŞTİ - ALTUĞ GLASS & CRYSTAL MOSAİC


İrtibat Bürosu: Veysel Karani Mah. 340.Sok. Altuğ Apt. Altı No:12 Şanlıurfa/Merkez

Telefon1: 04143126553

Telefon2:

Fax: 04143152380

Web: altugcammozaik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2003
Çalışan Sayısı:25 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Altuğ Cam Mozaik 2003 yılında faaliyete başlamıştır. Kurulduğu tarihten itibaren müşteri memnuniyetini her zaman ilke olarak benimsemiş, memnun müşteri katılımları ile müşteri portföyünü kısa zamanda arttırmıştır.

Altuğ Cam Mozaikleri yüzde yüz camdan imal edilmiştir.Kullanılan renkler güneş ışınlarından etkilenmez ve solmaz. Parlaklığını bir ömür korur. Su ve neme dayanıklı geçirimsizdir. Kir ve toz tutmaz,sıcak ve soğuk iklim koşullarından etkilenmez, deforme olmaz.

Altuğ Cam Mozaik 2010 yılında yaptuğı arge çalışmaları sonucu ALTUĞ GLASS & CRYSTAL MOSAİC markası altında yeni mutfak, banyo ve havuz serileriyle ürün çeşitliliğini arttırarak Türkiyenin sayılı firmaları arasında yerini almıştır. Kaliteli üretimi kendine prensip edinen Altuğ Cam Mozaik\`in tüm ürünleri TSE kalite belgesine sahiptir.


Ürün ve Hizmetler


cam mozaik
Altuğ Cam Mozaikleri yüzde yüz camdan imal edilmiştir. Kullanılan renkler güneş ışınlarından etkilenmez ve solmaz. Parlaklığını bir ömür korur. Su ve neme dayanıklı geçirimsizdir. Kir ve toz tutmaz, sıcak ve soğuk iklim koşullarından etkilenmez, deforme olmaz.
Dış cephe, havuz, mutfak, bonyo ve dekorasyon amaçlı cam mozaikler.
2X2, 2, 5X2, 5 , 3X3, 2, 5X5, Damla şekilli ebatlarda üretim yapılmaktadır.

#cam mozaik #cammozaik #dekorasyon # #


Benzer Firmalar