Anasayfa » Arıtma Makinaları » Makine sanayi » İSTANBUL Arıtma Makinaları » MANNESMANN KİMYA VE ARITMA SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

MANNESMANN KİMYA VE ARITMA SAN. TİC. LTD. ŞTİ.


Yakuplu Merkez Mah. 63. Sok. No.19/7, Beylikdüzü, İstanbul

Telefon1: 02128758127

Telefon2:

Fax: 02128758172

Web: www.sutasarrufu.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1999
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız, MANNESMANN Kimya ve Arıtma Sanayi Ticaret Ltd. Şti., 1999 yılında tamamı yabancı sermaye ile İstanbul’da kurulmuştur. Başlıca Türkiye ve Rusya\`da çeşitli alanlarında faaliyet gösteren firmamız, son birkaç yılda, çevre teknolojisi endüstrisine de yönelmiş ve oluşturduğu Su Tasarruf Sistemleri Bölümü ile bu sektörde de ilerlemeye başlamıştır. Günümüzde, Türkiye’deki operasyonlarımızın dışında, Rusya’da yapı kimyasalları alanında faaliyetlerini başarı ile sürdürmektedir.

Firmamızın Türkiye’deki ana faaliyet alanı, inşaat kimyasalları ile su tasarrufu teknolojileridir. İnşaat kimyasalları kapsamında firmamız; başta silikon, poliüretan köpük, poliüretan mastik, akrilik mastik gibi derz dolgu malzemeleri olmak üzere ürün gamında su ve solvent bazlı yapıştırıcılar da bulundurmaktadır. Ürünlerin tamamı kendi markalarımız adı altında piyasaya sunulmaktadır.

Öte yandan firmamız 2004 yılından bu yana su tasarrufu konusunda faaliyet göstermekte olup bu alanda uluslararası 3 büyük üretici firmanın Türkiye distribütörlüklerini alarak musluk batarya ve duşlara uygulanan muhtelif su tasarruf ürünleri ithal etmeye başlamıştır. Bu ürünler %70 su + %26 enerji tasarrufu sağlamakta, ev ve işyerlerine yönelik küçük yatırımlar ile büyük tasarruf oranları sunmaktadır. Kısa süre içerisinde kendi yatırımını amorti eden ürünlerimiz, kolay montajı ve uzun ömrü ile diğer ürünlerden farklı bir konumda bulunuyor.

MANNESMANN, kurulduğu günden bu güne kadar teknolojik yenilikleri takip eden, müşteri ihtiyaçlarının çözümüne öncelik veren politikası ile sektörün tanınan firmalarından biri olarak tanınmaktadır.

Türk Patent Enstitüsünce tescil edilmiş RCM Mannesmann®, Profi-Chemicals®, Profi-Fix®, Auto-Spout®, RST®, UKS UniversalSaverKits® ve Hi-Hippo® markalarına sahip olan firmamız, aynı zamanda Türk Standartları Enstitüsü’nce verilmiş Satış Sonrası Yeterlilik Belgelerine sahip olduğu gibi, dağıtımını yaptığı ürünlere ilişkin RoHS, CE ve ISO9001: 2000 sertifikaları mevcuttur.

Halen 8 çalışanı, 220 m2 ofis alanı, 45 m2 depolama alanı ile bölgesinde ve sektöründe iyi tanınan bir kuruluş olarak, hızla gelişimine devam etmektedir. Ürün gruplarımızda yer alan kimyasallar ve su tasarruf ekipmanları aşağıdaki gibi özetlenebilir.

İnşaat Kimyasalları – www.profi-chemicals.com.tr

Yapı sektörüne yönelik hırdavat, nalburiye ve yapı kimyasalları ürün gruplarında tedarikini yaptığımız silikon, akrilik mastik, poliüretan mastik, inşaat ve panel yapıştırıcıları, tek komponentli poliüretan montaj köpük gibi profesyonel derz dolgu malzemeleri konusunda uzmanlaşmış olan firmamız, sektöre sunduğu kalitesi, yenilikleri, ürün çeşitliliği, yaptığı yatırımlar ve izlediği başarılı pazarlama stratejisiyle PROFI-CHEMICALS markası adı altında, Türkiye\`nin bir çok il ve ilçesinde geliştirmiş olduğu geniş dağıtım ağı sayesinde, ürünlerini kolay ve sorunsuz bir şekilde kullanıcılarına ulaştırmakta, 12\`yi aşkın ülkeye gerçekleştirdiği ihracatlarla şimdiden saygın markalar ar


Ürün ve Hizmetler


Su Tasarruf Ürünleri, Su Tasarruf Kartuşları, Su Tasarruf Cihazları
Su Tasarruf Ürünleri
su tasarrufu, enerji tasarrufu, su ve enerji tasarrufu, mavi program, su tasarruf kartuşu, su ekonomisi, enerji ekonomisi, su ve enerji ekonomisi, küresel ısınma, iklim değişikliği, hava kirliliği, emisyon azalımı, karbon gazı, sera gazları, karbondioksit gazı, su tasarruf yöntemleri, neoperl, rc mannesmann, r.c. mannesmann gmbh, mannesmann, sudo, EMG teknoloji, suisrafinason, su israfına son, su israfına son, fotoselli musluk otomatı, fotoselli bataryalar, fotoselli pisuar muslukları, tasarruf kartuşları, dokunmatik perlatörler, oynar başlıklı kartuşlar, banyo/duş regülatörleri, dokunmatik musluklar, tasarruflu duş başlıkları, manyetik kireç önleyiciler, su arıtma cihazları, sanatsal çanak lavabolar, tasarruf setleri, kilitli gömlek, anti-vandal sistem gömlek, yüzük, çalınmaya karşı korunaklı gömlek, çalınmaya karşı kilitli gömlek, su tasarruf cihazı, su tasarruf cihazları, su tasarruf aparatı, su tasarruf aparatları, su tasarruf, su tasarrufu, mannesmann, mannesmann batarya valfi, mannesmann lavabo valfi, ayarlanabilir tasarruf aparatı, ayarlanabilir tasarruf cihazı, ayarlanabilir su tasarruf cihazı, ayarlanabilir su tasarruf aparatı, Mannesmann Su Tasarruf Cihazları, manyetik yıkama topu, Su Tasarruf Ekipmanları, Su Tasarruf Ürünleri, Üretim, İthalat, İzmir, Ankara, İstanbul, Türkiye, Ortadoğu, Manyetik Kireç Önleyiciler, Banyo Mutfak Ekipmanları, Bahçe Sera Çiçek Sulama Ekipmanları, Tasarruflu Oto Yıkama Kitleri, Bataryalar, Boru içi Manyetik Kireç Önleyici Ürünleri, Tasarruflu Duş Başlıkları, Batarya Tasarruf Perletörleri, Tasarruflu Armatür Perletörleri, Masajlı Duş Başlıkları, Ev, Hotel, Otel, Hastane, Fabrika, Restaurant, Kuaför, Yat ve Tekneler için Su Tasarruf Cihazları, %50 SU VE ENERJİ TASARRUFU, EMG Teknoloji, Su Tasarruf CİHAZLARI, öğrenci yurtları, üniversite, referanslar, Alman, Alman Su Tasarruf Kartuşları, Alman Su Tasarruf Ürünleri, Alman Su Tasarruf Perlatörleri, Çeşme Tip Su Tasarruf Kartuşları

#su tasarrufu #musluk perlatör #tasarruf kartuşu #Mannesmann Neoperl #tasarruf cihazı


Benzer Firmalar