Seçkin Sanat Merkezi


Şemsettin günaltay cad. Şehit evliya sok. Güzel apt. No:22/8 Suadiye

Telefon1: 0216 410 53 40

Telefon2: 0533 365 09 12

Fax: 0216 409 10 27

Web: www.seckinsanat.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:01.11.2011
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Misyonumuz

2011 Yılı Kasım ayında faaliyete başlayan Seçkin Sanat Merkezi olarak amacımız 7den 77 ye her yaştan insana ulaşmak, yaşamın güzelliğini yüceltmek ve sanat yoluyla hayatınıza zenginlik katmaktır.
Seçkin Sanat Merkezi ülkemizdeki müzik ve tiyatro eğitimine yeni bakış açıları ve standartlar getirme amacıyla her biri kendi alanında başarı sahibi profesyonel eğitmenlerden oluşan bir kadroyla kurulmuştur.
Seçkin Sanat Merkezinde, yaşınız kaç olursa olsun dilediğiniz alanda profesyonel-amatör ya da hobi amaçlı olarak yardım alabilirsiniz.

Amaç ve Vizyonumuz

Her insanın içinde varolan, keşfedilmiş ya da keşfedilmemiş yeteneği, doğru yöntemleri uygulayarak ortaya çıkartmak ve kişinin özgüvenini güçlendirerek, yeni şeyler yaratmasını ve yaşamdan daha fazla zevk almasını sağlamayı amaçlıyoruz. Vizyonumuz teknik beceri kazandırmanın yanı sıra üzerinde çalışılan alanın genel kültürünü tanıtmak, sevdirmek ve dolayısı ile ilgi uyandırmaktır.
Sanat, insanın yaşamda erişebileceği en yüksek entellektüel ve ruhsal seviyeye ulaşmanın yoludur.


Ürün ve Hizmetler

Konservatuvarlara, Güzel Sanatlar ve Eğitim Fakültelerine Hazırlık Programlarımız bulunmaktadır.Müzik ve Tiyatro alanında çalışmalarımız bulunmaktadır.Klasik Gitar, Elektro Gitar, Piyano, Keman, Viyola, Viyolonsel(Çello), Kontrbas, Flüt, Klarnet, Saksafon, Şan, Vokal Koçluk, Kompozisyon, Armoni, 20.yy Armonisi, Piyanoda Armonizasyon, Solfej, Form Bilgisi, Orkestrasyon, Kontrpuan, Tiyatro ve Drama, Diksiyon, Ses-nefes, Doğaçlama, Oyunculuk, Çocuklar için Yaratıcı Drama çalışmalarımız bulunmaktadır. Konservatuvar mezunu akademisyenlerden oluşan deneyimli bir kadromuz bulunmaktadır.

#Sanat,Enstruman #Tiyatro,Konservatuvar #Suadiye,Ders #Keman,Piyano #Gitar,Şan


Benzer Firmalar