Anasayfa » Kuruyemiş » Gıda Sanayii » KAHRAMANMARAŞ Kuruyemiş » KARPINAR AYÇEKİRDEĞİ SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

KARPINAR AYÇEKİRDEĞİ SAN. TİC. LTD. ŞTİ.


Güneşli Mah. Battalgazi Cad. No:57/A Elbistan

Telefon1: 3444120881

Telefon2: 3444120881

Fax: 3444120881

Web: www.karpinaraycekirdegi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2012
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız ticari faaliyetlerine 1980’li yıllarda Karpınar Ticaret olarak başlamış olup; yakın zamanda kurumsallaşmayı seçerek Karpınar Ayçekirdeği San. Tic. Ltd. Şti. olarak ayçekirdeği ve gübre alanındaki faaliyetlerine devam etmektedir. M. Ali KARPINAR tarafından kurulan firmamız, yeni jenerasyon temsilcileriyle faaliyetlerine daha dinamik ve yenilikçi olarak devam etmektedir.
Sektörün en eski temsilcilerinden olan Karpınar Ayçekirdeği alanında uzman ve tecrübeli personeli ile kuruyemişlik ayçekirdeğinin, Türkiye kuruyemiş pazarına sunulmasında önemli rol oynamaktadır. Firmamız, üretimini de yapmış olduğu ayçekirdeğinin; eleme, temizleme ve sınıflandırma işlemlerini gerçekleştirmektedir. Bu işlemler için gerekli ekipman ve teknolojiyi de yakından takip etmekte olup, son olarak makine parkına SORTEX makinasını eklemiştir. El değmeden, hijyenik olarak üretilen ayçekirdeği, son aşamada SORTEX’ten geçirilip yabancı maddelerden ayrıştırılmakta ve kavrulmaya hazır hale getirilmektedir. Kuruyemişçi dostlarımıza en kaliteli ayçekirdeğini en uygun fiyatla sunmayı hedefleyen firmamız, bu hedefine ulaşmak için yılmadan çalışmaya devam etmektedir.
İstanbul Gübre Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin (İGSAŞ) Elbistan bayisi olan firmamız, Türkiye’nin 4. Büyük ovası olan Elbistan Ovası’nda ki çiftçilerimize de hizmet vermektedir. Gerek çiftçilik geçmişimiz, gerekse gübre bayiliğimiz sayesinde Elbistan’da üretilen kaliteli ayçekirdeğine ulaşmada firmamız her zaman bir adım önde olmuş ve önde olmayı da kendine hedef edinmiştir.


Ürün ve Hizmetler


Ayçekirdeği
Her milimde elenmiş kaliteli Elbistan yöresine ait ayçekirdeği temin edilir.
Beyaz Ayçekirdeği, Elenmiş Ayçekirdeği, çekirdek, çiğdem, ayçiçeği, gübre, kuruyemiş.

#elenmiş ayçekirdeği #beyaz ayçekirdeği #ayçiçeği çekirdek #elbistan ayçekirdeği #kuruyemiş


Benzer Firmalar