Anasayfa » Alüminyum sanayi » Metal ve Yan Sanayi » İSTANBUL Alüminyum sanayi » HM YAPI KÜPEŞTE KORKULUK SİSTEMLERİ

HM YAPI KÜPEŞTE KORKULUK SİSTEMLERİ


merve mh no 12 a yenidoğan

Telefon1: 544 535 34 34

Telefon2: 544 535 3434

Fax:

Web: www.aluminyumkupesteci.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:7 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2006 yılında İstanbul’da kurulan ve her geçen gün oluşturduğu müşteri memnuniyetinden aldığı güçle büyüyen Hm Yapı, genç ve dinamik kadrosuyla mekanlarınız için yepyeni tasarımlar oluşturarak, aluminyum korkuluk, aluminyum doğrama ve duşakabin sistemlerine başka bir boyut kazandırıyor.
Hm Yapı, Alüminyum Küpeşte, Alüminyum Doğrama, Alüminyum Otomatik Kepenk, Alüminyum Kompozit Panel, Pvc Doğrama, Duşakabin ve Laminat Parke uygulamalarının yanında, sizin ihtiyacınız olan özel uygulamalar ve tadilat seçenekleri ile komple çözümler sunmaktadır.
Hm Yapı, uluslar arası kabul edilmiş standartlara uygun olarak çalışmayı ilke edinmiştir. Bu çerçevede size sunacağı pek çok tasarım ve zengin renk skalasıyla, hayallerinizi gerçeğe dönüştüreceğiniz bir adrestir. Uygulamalarımızda kullanmış olduğumuz mamül ve yarı mamüllerimiz TSE belgelidir.
Bir yandan sürekli değişmeye ve geliştirmeye devam ederken sürdürülebilir başarılara imza atan firmamız, ürün ve uygulamalarımızın pek çok prestijli yapıda kullanıldığını görmekten gurur duymaktadır. Amacımız, size daha kaliteli hizmet vermek ve müşterilerimizin memnuniyetiyle lider marka olmaktır.


Ürün ve Hizmetler


Alüminyum Küpeşte Korkuluk Sistemleri
Aluminyum Balkon Korkulukları Aluminyum Doğrama Sistemleri Aluminyum Küpeşte Sistemleri Aluminyum Merdiven Korkulukları Alüminyum Parapet Üstü Korkuluk Cam Balkon Sistemleri Camlı Korkuluk Duşakabin Fransız Balkon Korkuluğu Laminat Parke Özel Uygulamalar ve Tadilat Pleksi Korkuluk Pvc Kapı Pencere Sistemleri

Aluminyum Balkon Korkulukları
Aluminyum Doğrama Sistemleri
Aluminyum Küpeşte Sistemleri
Aluminyum Merdiven Korkulukları
Alüminyum Parapet Üstü Korkuluk
Cam Balkon Sistemleri
Camlı Korkuluk
Duşakabin
Fransız Balkon Korkuluğu
Laminat Parke
Özel Uygulamalar ve Tadilat
Pleksi Korkuluk
Pvc Kapı Pencere Sistemleri

#alüminyum küpeşte #balkon korkuluk #merdiven korkuluk #fransız balkon korkuluğu #plexsi korkuluk


Benzer Firmalar