Anasayfa » Koli » Ambalaj Sanayii » İSTANBUL Koli » Oluktaş Karton Koli imalat san.ltd.şti.

Oluktaş Karton Koli imalat san.ltd.şti.


Malkocoglu mh.Kazim Karabekir cd.No:42/B Sultanciftligi

Telefon1: 02124759582

Telefon2:

Fax: 02124759582

Web: www.koli.gen.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Gelişen dünyanın en önemli markaları şüphesiz ki iyi tasarlanmış bir ambalajla ayakta kalabilmektedir.Bu ambalajın en önemli ayağını oluklu mukavva koli belirlemektedir. Takdir ederseniz ki iyi imal edilmiş bir oluklu mukavva koli,bir ürünün satış değerini hızlandırır.Yani iyi bir karton koliye sahipseniz,dış ambalajı mükemmel bir kutu ise piyasa da ürününüzü daha çok satabilme imkanınız bulunacaktır.
Bir eşyayı yada ürünü nasıl daha çok satarım? sorusuna öncelikle bir koli ambalaj tasarlamakla başlayabilirsiniz.Hayalinizde ki oluklu mukavva koli nasıl olmalı? diye kendinize bir sorduğunuz da aklınıza ilk olarak baskı ve renkler gelecektir.İyi tasarlanmış bir koli de baskı çok dikkat edilmesi gereken bir noktadır.


Ürün ve Hizmetler


koli
Oluklu mukavvadan üretilen taşıma amaçlı ürün.
koli, kutu, karton koli, karton kutu, koli fiyatları, koli imalatçıları, koli imalatçısı, koli üreticileri, koli üreticisi, koli imalat, koli üretim, dopel koli, oluklu mukavva koli, mukavva kutu, mukavva koli, arşiv kolisi, dosya kolisi, taşınma kolisi, kolici, kutucu, pizza kutusu, baskılı koli, koli ambalajı, ambalaj kolisi, koli ambalaj, tek oluklu koli, çift oluklu koli, tssss koli, tss koli, kraft koli

#koli #kutu #oluklu #karton #mukavva


Benzer Firmalar