Anasayfa » Prefabrik Yapı Elemanları » İnşaat sanayi » KOCAELİ Prefabrik Yapı Elemanları » GÖK-ÇELİK PREFABRİK İÇ DIŞ DEKORASYON

GÖK-ÇELİK PREFABRİK İÇ DIŞ DEKORASYON


Ömerağa mah. Fethiye cad. Öztalay işhanı K:2/188 İzmit/KOCAELİ

Telefon1: 0262 331 91 73

Telefon2: 0553 238 82 52

Fax: 0262 331 91 74

Web: www.gokcelikprefabrik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2012
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2000 yılından bu yana müşteri memnuniyeti ve uygun fiyat politikası ilkemizden ayrılmadan,büyüme hedeflerimizi göz önünde bulundurarak,sürekli yükselttik.

Prefabrik ve Çelik yapılar sektöründe,deprem kuşağında bulunan ülkemiz ve geçmişte gerek ülkemizde gerek dünya çapında yaşanan deprem felaketlerinden sonra ortaya çıkan gereksinimleri AR-GE çalışmalarımız sırasında göz önünde tutarak,estetiği konforu ve günümüz çağının insan hayatını kolaylaştıran tüm detaylarını tasarımlarımıza yansıttık.

Kadromuza yeni katılan genç,dinamik,yaratıcı,yenilikçi ekibimizle Peyzaj uygulamarı ve İç Dış Dekorasyon çalışmalarını da faaliyet alanımıza ekleyerek daha geniş bir kitleye hitap etmeyi amaçladık.

Tek kat ve Dubleks çelik/prefabrik evlerimiz afet yönetmeliğine uygun,deprem güvenceli,estetik ve tasarım harikası evlerderdir.Belli bir teknik şartnameye göre üretilip,betonarme evlere göre daha kısa bir sürede inşa edilip talep sahibine teslim edilir. Deneyimli uygulama ekibimizle Türkiyenin her yerinde nakliye ve montajı mümkündür.

Prefabrik yapılar sosyal yaşamı ön plana çıkarıp,insan sağlığına ve doğaya saygılı yaşam alanları yaratırken,her bütçeye,her zevke uygun seçenekleriylede ev sahibi olma imkanı sunar.

Doğayla insanı huzurla aynı çizgide buluşturan peyzaj çalışmalarımızda,ağaçlandırma,bahçe düzenleme,çimlendirme çalışmaları deneyimli peyzaj mimarlarımızca alan keşfi yapılıp,projelendirilerek uygulanır.Betonarme yapıların git gide yeşil alanlarımızı yok edip,asosyal yaşamı ön plana çıkardığı günümüzde sosyal yaşamı destekleyen projelerimizle toprağı itinayla süslüyoruz.

2010 Aralık ayında yürürlüğe giren ısı yalıtımı yasasıyla beraber ülke genelinde ısı yalıtımı yaptırmak zorunlu hale getirilmiştir.Firmamız bu anlamda siding, fuga, shingle ve farklı bir çok mantolama seçeneği ile çözüm ortağınızdır.

GÖK-ÇELİK PREFABRİK PEYZAJ VE İÇ DIŞ DEKORASYON size soracağımız “Nasıl yardımcı olabiliriz?” sorusuna vereceğiniz cevap doğrultusunda estetik ve konforun kesiştiği noktada hayallerinizin tam karşılığını vermek üzere siz değerli müşterilerimizi bekliyor olacaktır.


Ürün ve Hizmetler


prefabrik ve hafif çelik evler
18.750 tl den başlayan fiyatlarla hayalinizdeki eve sahip olmak artık çok kolay... gök-çelik prefabrik sistemleri size sağlığı, güveni ve şıklığı bir arada sunuyor üstelik türkiyenin her yerine ve bu fiyata... Sakın kaçırmayın.... Ayrıntılı bilgi için lütfen bizi arayın...
MONTOLAMA SİSTEMLERİNDE DUYULMAMIŞ FIRSAT...
METRE KARESİ 25 TL DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA CEBİNİZİ YAKMADAN EVİNİZİ ISITIYORUZ... DEKORATİF VE FİLELİ SEÇENEKLERİMİZLE HAYAL GÜCÜNÜZÜN SINIRLARINDA BİR EVE UYGUN FİYATLARA SAHİP OLMANIZI SAĞLIYORUZ.... MANTOLAMA SİSTEMİNİN AVANTAJLARI: 1- YÖNETMELİKLERE UYGUN YAPILACAK ISI YALITIMI, ISINMA VEYA SERİNLEME AMACIYLA YAPTIĞINIZ HARCAMALARDAN ORTALAMA %50 TASARRUF EDEREK YAZIN SERİN KALMAYA, KIŞIN DAHA İYİ ISINMA İMKANI SAĞLAR. 2- DENGELİ ODA SICAKLIKLARI YARATARAK KONFORLU VE SAĞLIKLI MEKANLAR
GÖZ DOLDURAN BAHÇE TASARIMLARI GÖK-ÇELİK PEYZAJ`DA
KÜÇÜK DOKUNUŞLARLA HEM FONKSİYONEL HEM DE GÖRKEM KAZANDIRDIĞIMIZ TASARIMLARIMIZLA SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZE HİZMET VERMEYE DEVAM EDİYORUZ... HAYALLERİNİZE SINIR KOYMAYIN, SİZ HAYAL EDİN BİZ GERÇEKLEŞTİRELİM...
BU YAZ KENDİ HAVUZUNUZDA SERİNLEMEYE NE DERSİNİZ?
PANEL HAVUZ SİSTEMİ İLE KISA SUREDE DİLEDİĞİNİZ MODELDE VE DİLEDİĞİNİZ BÜYÜKLÜKTE BİR HAVUZA SAHİP OLABİLİR HAYALLERİNİZİ TAMAMLAYABİLİRSİNİZ.
Prefabrik/Çelik yapılar, Peyzaj ve alan düzenleme çalışmaları, Mantolama, Isı yalıtımı, Fuga, Siding uygulamaları ve her türlü iç dış dekorasyon işleri.

#prefabrik #peyzaj #mantolama #dekorasyon #ısı yalıtımı


Benzer Firmalar