Jimmy Jib Türk


merkez

Telefon1: 05356198343

Telefon2:

Fax: 03245771080

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2002
Çalışan Sayısı:76 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:


Firmamız Broadcast sektörüne hizmet ve ekipman üretmektedir.
Ürettiğimiz Jimmy Jib\`ler TV, Film, Reklam, Videolar, canlı etkinlikler ve her türlü yapımlarda şimdiye kadar başarı ile kullanılmaktadır.
Lazer ve CNC teknolojisi ile standart ve hatasız üretim yapıyoruz.

Monte - demonte süresi kısaltılmış ve kolay kullanım,güç kaynağı (UPS) standart donanım olarak sunulmuştur ve sizlere büyük kolaylık sağlar.
Metrik boyutları, stoklu yedek parça ve servis firmamız tarafından sunulmuştur.

Jimmy Jib\`lerimiz alüminyum özel alaşım üçgen gövde, kolay kurulum, estetik tasarım, sağlam yapı, hassas ve kaliteli işçilik üretilen şimdiye kadar başarılı pek çok organizasyonda kullanılmaktadır.

Bir çok ürün çeşidimizle Türkiye ve Dünya Ülkelerinde hizmet veren firmamız, özel siparişleriylede müşteri memnuniyetini ön plana çıkarıyor.

Hertürlü prodüksiyona teknik destek (Jimmy Jib, Şaryo, Dolly, Steadycam, Işıklandırma Sistemleri) veren firmamız bir çok işte başarıyla kendi adını belli etmiştir.

Jimmy Jib\`lerimiz alüminyum özel alaşım üçgen gövde, kolay kurulum, estetik tasarım, sağlam yapı, hassas ve kaliteli işçilik üretilen şimdiye kadar pek çok organizasyonda kullanılmaktadır.

Ayrıca ürünlerimiz \


Ürün ve Hizmetler


ucuz jimmy jib
4000 tl ye jimmy jib / ucuz jimmy jib 4000 tl ye el yapımı ve ithal elektronik sistemleriyle donatılmış, hassas hız ayarlı, 16 fonksiyonlu joistik kumandalı, 2 metreden 1 er metre opsiyonlu 13 metreye kadar uzanıp kısalma olanağı sağlayan son derece mükemmel ve sıfır sarsıntısız çekim olanağı veren ürünlerimizde kredi kartına 12 ay vade olanağı ile sektörün hizmetindeyiz. Ful aleminyum gövde yapısıyla 20 kiloyu aşmayan ve pratik nakil-kurulum ve kısa sürede sahne değişimlerine olanak veren air
Üçgen (ProX Jib) jimm jib
Kare (MegaJib) jimmy jib
Boru Gövde (MidiJib) jimmy jib
Medical Jib(Yeni Ürün)

#üçgen jimmy jib #yuvarlak jimmy jib #türkiye jimmy jib #kare jimmy jib #jimmy jib


Benzer Firmalar