Anasayfa » Proje ve Taahhüt » Mühendislik » ESKİŞEHİR Proje ve Taahhüt » Es İnşaat Elektrik Taahhüt Mühendislik Maden San. Tic. Ltd. Şti.

Es İnşaat Elektrik Taahhüt Mühendislik Maden San. Tic. Ltd. Şti.


İSTİKLAL MAH. ERTUĞRULBEY SOK. ÖZER İŞHANI NO:5/201 ESKİŞEHİR

Telefon1: 02222202365

Telefon2: 0 554 857 64 62

Fax: 02222202365

Web: www.eselektrikmuhendislik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1994
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Bulgaristan

ES İNŞAAT ELEKTRİK TAAHHÜT MÜHENDİSLİK MADEN SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

ELEKTRİK MÜHENDİSLİĞİ, PROJE, TAAHHÜT, MÜŞAVİRLİK VE ENERJİ ÜRETİM TESİSLERİ konularında çalışmalar yapmaktadır.İş konularımız PROJE çalışmaları ile başlamaktadır. PROJE bölümü çalışmalarımız, kurulmakta olan tesisler ile çalışan tesislerin ilave güç taleplerini değerlendirerek tesislerin tasarımına ışık tutar.

Aynı kapsamda şartname ve malzeme keşif listelerini hazırlayarak teklif alma, ihaleye hazırlanma faaliyetlerine, ilk yatırım ve bütçe çalışmalarına katkı sağlarlar. Montaj çalışmalarına yön verir ve tesisin Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, TEDAŞ nezdinde proje onayı, geçici kabul ve sözleşmelerini gerçekleştirirler.

PROJE KAPSAMINDA
YÜKSEK GERİLİM TESİSLERİ;

Yerleşim birimleri alt yapı elektrik dağıtım tesisleri, organize sanayi bölgeleri alt yapı elektrik dağıtım tesisleri, enerji nakil hatları, trafo merkezleri, dağıtım merkezleri, Yüksek Gerilim Tesislerinde İşletme Sorumluluğu
ALÇAK GERİLİM TESİSLERİ;

Alçak gerilim ana dağıtım ve kompanzasyon panoları, kablo kanalı ve kablo tesisatları, aydınlatma, topraklama, çevre aydınlatma, yıldırımdan korunma sistemleri, idari kısım ofis sistemleri özel tesisat çalışmaları,

Yurt dışı ve yurt içi kuruluşlara DANIŞMANLIK ve MÜŞAVİRLİK hizmeti vermekte, böylelikle lokal yönetmelik konularında yönlendirmeler yaparak zaman ve maddi kayıpların önüne geçmektedir.

İŞLETME ve BAKIM SORUMLULUĞU alanında da çalışan kuruluşumuz, standart sorumluluklar dışında, kapsamlı ENERJİ ANALİZLERİ yaparak tesislerin ENERJİ VERİMLİLİĞİ‘ni kontrol etmekte ve işvereni raporlar sunarak yönlendirmektedir.

Yüksek Gerilim Tesislerinde İşletme Sorumluluğu

AG ve OG Elektrik Şebekesi projesi çizimi

İnşaat Elektriği Projeleri

Enerji Nakil Hattı, Trafo projeleri, Tarımsal Sulama projeleri


Ürün ve Hizmetler


Es Elektrik Mühendislik
proje
eskişehir elektrik mühendisi, eskişehir elektrik proje , ELEKTRİK MÜHENDİSLİĞİ, PROJE, TAAHHÜT, MÜŞAVİRLİK VE ENERJİ ÜRETİM TESİSLERİ ına yön verir ve tesisin Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, TEDAŞ nezdinde proje onayı, geçici kabul ve sözleşmelerini gerçekleştirirler.PROJE KAPSAMINDAYÜKSEK GERİLİM TESİSLERİ;Yerleşim birimleri alt yapı elektrik dağıtım tesisleri, organize sanayi bölgeleri alt yapı elektrik dağıtım tesisleri, enerji nakil hatları, trafo merkezleri, dağıtım merkezleri, Yüksek Gerilim Tesislerinde İşletme SorumluluğuALÇAK GERİLİM TESİSLERİ;Alçak gerilim ana dağıtım ve kompanzasyon panoları, kablo kanalı ve kablo tesisatları, aydınlatma, topraklama, çevre aydınlatma, yıldırımdan korunma sistemleri, idari kısım ofis sistemleri özel tesisat çalışmaları, Yurt dışı ve yurt içi kuruluşlara DANIŞMANLIK ve MÜŞAVİRLİK hizmeti vermekte, böylelikle lokal yönetmelik konularında yönlendirmeler yaparak zaman ve maddi kayıpların önüne geçmektedir.İŞLETME ve BAKIM SORUMLULUĞU alanında da çalışan kuruluşumuz, standart sorumluluklar dışında, kapsamlı ENERJİ ANALİZLERİ yaparak tesislerin ENERJİ VERİMLİLİĞİ‘ni kontrol etmekte ve işvereni raporlar sunarak yönlendirmektedir.Yüksek Gerilim Tesislerinde İşletme SorumluluğuAG ve OG Elektrik Şebekesi projesi çizimiİnşaat Elektriği ProjeleriEnerji Nakil Hattı, Trafo projeleri, Tarımsal Sulama projeleri

#eskişehir elektrik mühendisi #eskişehir işletme sorumluluğu #eskişehir proje # #


Benzer Firmalar

  • Mektes Enerji
    Rehau bayisi olarak döşemeden ısıtma sistemlerini ..

  • Evimal Yapi
    Müteahhütlük hizmetleri Tahhüt işleri Proje işl..