apeks ahsap


cumhuriyet mah.naz sok.no:10\\1 KARTAL\\İSTANBUL

Telefon1: 216 309 33 80

Telefon2: 555 963 10 07

Fax: 216 309 33 81

Web: www.apeksahsap.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1999
Çalışan Sayısı:30 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

APEKS AHŞAP ÜRÜNLERİ 1999 yılında hizmete girmiştir. Üretim sahamızda kapı kasaları, pervaz, profil ve süpürgeliklere doğal kaplama yapılmaktadır.APEKS AHŞAP olarak Avrupa topluluğunun kabul ettiği E1 normlarında, kanserojen etkisi olmayan yonga levha ve dünyanın önde gelen firmalarından seçtiğimiz malzemeleri kullanarak, hijyenik ve ergonomik kapı, çelik kapı, kapı kasası,kapı pervazı, profil, süpürgelik ve doğrama üretmekteyiz. değerli Müşterilerimizin isteklerine göre renk ve malzeme seçilerek detaylar ihtiyacınız ve zevkinize göre oluşturulup mekâna en uygun biçimde yerleştirilerek yaşayacağınız güzel ortamlar oluşturmaktayız.
APEKS AHŞAP yüksek standartlı, kaliteli hizmetiyle en üst düzeyde koşulsuz müşteri memnuniyetini hedeflemektedir
Faaliyetlerini sürdüren firmamız mesleki birikimi , hizmet kalitesi ve uygun fiyatlarıyla değerli müşterilerimizin hizmetindedir.


Ürün ve Hizmetler

Bazı şeyler vardır ki; değeri hiçbir şeyle ölçülemez. Sizin için tek ve vazgeçilmezdir. bizim görevimiz, yaşamınıza anlam katan varlıkları, yuvanızı, sizlerin vazgeçilmezlerini korumaktır. Yaşamınızda sizlere eşlik edecek, hayatınızdaki vazgeçilmezlerden olacak her zevke ve her mekâna uygun ürünler sunmaktır. Fiyat uygunluğu ve dürüst çalışmayı kendisine ilke edinmiş olan firmamız, toplam kalite anlayışına sadık kalarak konusunda sürekli araştırma ve geliştirme yaparken kalite standartlarından asla taviz vermeyerek sektöründe en seçkin isim olmuştur APEKS AHŞAP asla taviz vermediği kalite standartlarıyla yurtiçi pazarların yanı sıra yurt dışı pazarlarda da hızla yükselen bir değer olarak, ahşap ın kalitesini tüm dünyayla tanıştırmayı bir işletme vizyonu olarak belirlemiştir.

# # # # #


Benzer Firmalar