Evren Fidancılık


Bandırma

Telefon1: 05365760316

Telefon2: 05352519452

Fax: 02667360041

Web: www.evrenfidancilik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1990
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Evren Fidancılık olarak 1990 yılından itibaren ceviz fidanı ve aşılı ceviz fidanı, 2004 yılından itibaren badem fidanı ve aşılı badem fidanı üretimini ve ilk elden satışını yapmaktayız. Fidanlarımızın tamamı tarım ve köyişleri bakanlığı tarafından sertifikalı ve devlet desteklemesine tabidir.

Sizlerin de desteği ile her gecen yıl üretimimizi artırıyor kapasitemizi genişletiyoruz. Yılların verdiği tecrübe, bilgi ve deneyim ile Türkiye ve Dünya piyasasında yerimizi aldık ve söz sahibi olduk. Birinci sınıf ve kaliteli üretimimiz ile Türkiye’nin her bölgesinde ve dünya piyasasında oluşan ceviz fidanı ve badem fidanı ihtiyacının büyük bir bölümünü karşılamaktayız.

Sipariş verdiğiniz ceviz fidanı, aşılı ceviz fidanı, badem fidanı, aşılı badem fidanı ve meyve fidanlarını itina ile paketliyor ambalajlıyor miktarına göre anlaşmalı olduğumuz nakliyat firmaları veya anlaşmalı olduğumuz Kargo şirketleri ile en uygun minimum nakliyat fiyatları ile 24 - 48 saat içerisinde (maksimum 2 gün) veya arzu ettiğiniz tarihte istediğiniz adrese teslim ediyoruz.

Devlet 1 hektar (10.000 m\`2) ve üzeri kapama bahçelere 1 sefere mahsus 100 lira geri ödemesiz destekleme vermektedir. Evren Fidancılık olarak bu haktan faydalana bilmeniz için gerekli olan bütün evrakları hazırlıyor teslim ediyoruz.

Bizim işimiz, bahçe kurmak istediğiniz bölge için en uygun cins aşılı ceviz fidanı ya da aşılı badem fidanı çeşidini profesyonelce tespit edip, kendi yetiştirdiğimiz aşılı ve sertifikalı fidanları sağlayarak, sizlerin en verimli şekilde, en sağlıklı son ürünlere ulaşmanızı sağlamaktır. Ceviz fidanı veya badem fidanı cinsi seçiminin rastgele değil, profesyonel kişiler tarafından verilmesi gereken bir karar olduğunu unutmayınız. Uygun cins ceviz fidanı şeciminin yanı sıra, seçilen ceviz fidanı cinsine en uygun tozlayıcı cinsinde belirlenip aynı araziye dikilmesi gerekir (70-80 metre mesafe). 20 yılı aşkın süredir ceviz fidanı üretimi yapan firmamız bu konuda size profesyonel destek sağlayacaktır. Ceviz ya da badem bahçesi kurmak istiyorsanız mutlaka bize danışınız.

Aşılı ceviz fidanı ve aşılı badem fidanı fiyatları için lütfen bize ulaşınız.

AÇIK KÖKLÜ CEVİZ FİDANI SATIŞLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR
YERLİ VE YABANCI ÇEŞİT TÜPLÜ FİDAN SİPARİŞLERİNİZ MAYIS AYINA KADAR ALINMAKTADIR. MAYIS AYI BAŞINDAN İTİBAREN İSTEDİĞİNİZ TARİHTE TESLİM EDİLİR.

NOT: Mayıs-Haziran aylarında teslim edeceğimiz kalem aşı chandler ceviz fidanı siparişi alınmaktadır. SİPARİŞ NUMARAMIZ:05365760316


Ürün ve Hizmetler

Ceviz, ceviz fidanı, aşılı ceviz fidanı, ceviz çeşitleri, ceviz yetiştiriciliği, ceviz fiyatları, badem, badem fidanı, aşılı badem, badem çeşitleri, badem fiyatları, fidan, fidancılık, tüplü ceviz fidanı, tüplü badem fidanı, tüplü ceviz,

#ceviz, ceviz fidanı #badem, badem fidanı #ceviz fiyatları, badem fidanı #tüplü ceviz fidanı, tüplü badem fidanı #ceviz çeşitleri


Benzer Firmalar