Anasayfa » Isıtma soğutma » İSTANBUL Isıtma soğutma » Karabulut Isıtma Soğutma İnşaat ve Havalandırma

Karabulut Isıtma Soğutma İnşaat ve Havalandırma


Merkez Mh. İnönü Cd. No:123/B Mahmutbey - Bağcılar / İSTANBUL

Telefon1: 02124462655

Telefon2:

Fax: 02124462655

Web: www.karabulutklima.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1992
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Karabulut Isıtma Soğutma Sistemleri olarak, ısıtma-soğutma- havalandırma sektöründe, her türlü sorununuzu çözmek için 25 yılı aşkın süredir birikimimiz ve uzman kadromuzla yanıbaşınızdayız.

Isıtma-soğutma-havalandırma sektöründe verdiği hizmetlerle yaşam kalitesini yükseltmeyi hedefleyen Karabulut Isıtma Soğutma Sistemleri, ekolojik dengenin korunmasına özen göstererek tüketicilerine doğa dostu, enerjiyi en verimli şekilde kullanabilen sistemleri sunmayı amaç edinmiştir.

Bu nedenle tüketicilerimize sunacağımız ürünlerin seçimlerinde; yüksek enerji verimliliği, çevre ve görüntü kirliliğine azami duyarlılık, akıllı ve şık tasarım, doğanın dengesini korumak ve ileri teknoloji önem verdiğimiz unsurlardır.

Şirket yönetimi ve çalışanları olarak her zaman müşterilerimize kaliteli hizmet sunabilmek ve bu hizmeti sunarken talep edilen hizmet ve ürün için en son teknoloji ve imkanları kullanmayı şiar edindik. Karabulut Isıtma Soğutma Sistemleri, uzman ekibi ve servis kadrosuyla ısıtma ve soğutma sektöründeki yerini gün geçtikçe sağlamlaştırmakta ve çözüm olanaklarını sürekli genişletmektedir.


Ürün ve Hizmetler

Havalandırma Sistemleri, Isıtma Soğutma sistemleri, Flexible hava kanalları, Anemostadlar- panjurlar, Montaj elemanları, Fanlar, Isı geri kazanım cihazları, Hava perdeleri

#havalandırma #ısıtma soğutma #klima #iklimlendirme #inşaat


Benzer Firmalar